• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

Звезда је освојила титуле 1946. и 1986. године

Started by RSB, Jun 28, 2017, 07:08 pm

Previous topic - Next topic

vulevojaividak

BOJKOT SMECU ZVANOM "BLIC", MONDO I MOZZARTSPORT !!

"Sa pacovima ionako ne sme drugačije jer se brzo kote i stiču imunitet. Svaki pacovluk notirati dok ne počne mimikrija.
Sad smo definitivno odbranili Staljingrad i ako ne zabodemo uskoro barjak na Rajhstag, eto njih opet nazad za godinu dve". Celtic brat

popovic

О овим нашим титулама смо све на овом мјесту написали и рекли.За онога ко хоће да поштено гледа на ово титуле су чисте као суза,и једна и друга.Али једно не могу никако да схватим? Како ниско могу да падну ови преко брда и одакле ваде овакве креатуре и колико их више има? Како рече овај дебели да је ослобађао земљу док смо ми освајали титулу? Гдје се то и против кога борио од септембра 45-е? И са киме је ишао у рат је ли са осморицом својих играча који су играли за ндх? Да ми је неким чудом њихове функционере на детектор лажи,вјерујем од 27 титула које приписују себи,не би имали једно десетак поштено освојених.Да сам на мјесту наше управе,чим се ово ријеши,тражио би да им се одузме и титула 98-99 јер нису ни били прваци а и како ће бити кад првенство није завршено.Ма багра ко багра.И сад би волио играти лигу са Хајдуком и Динамом,већ са њима.

vulevojaividak

Ma onog Vuletica, isprdka svinje i nilskog konja, i ne shvatati ozbiljno sta trabunja...

Pas laje vetar nosi...
BOJKOT SMECU ZVANOM "BLIC", MONDO I MOZZARTSPORT !!

"Sa pacovima ionako ne sme drugačije jer se brzo kote i stiču imunitet. Svaki pacovluk notirati dok ne počne mimikrija.
Sad smo definitivno odbranili Staljingrad i ako ne zabodemo uskoro barjak na Rajhstag, eto njih opet nazad za godinu dve". Celtic brat

bigflop

Hajduku su priznali 46. titulu, iako je Istra osvojila dalmatinsko prvenstvo

Red hart

Fino je što pričamo ovde o ovome, ali je ključ u Znancu. Pričati o ovoj temi bez da se pročita šta je čovek pisao o ovome nema smisla. Nadam se da mu se neki admin javio, pošto je čovek apelovao na temi Istorija da mu se neko javi na PP. Verujem da je nešto bitno u pitanju.

mostarac

Klub mora svom svojom snagom da stane iza ovoga i izgura to. Da se zvanično stavi znanac kao predstavnik kluba koji je zadužen za to. Da ima svu moguću pomoć  i finansijsku i ljudsku. Da ne bi došli u situaciju da se postavi neki podoban lik koji će to uprskati. Čovek je na istoriji fk sve sto puta napisao, samo udjite i pogledajte.


ЋомиЦзв

Quote from: Uvekuzzvezdu on Jun 28, 2017, 11:17 pm
Ja bi bio prezadovoljan da nam priznaju jednu. :njegajbmo:


Наша је дужност да се боримо за обе докле год постојимо и на које год начине можемо... Обе титуле смо заслужено освојили и обе су наше.

Селектор

Ја, када ме гледаш, поносно стојим - ја сам звездаш!

union99

Vucelic kaze da pakistanu treba dodeliti titule od 41 do 45... apsolutno covek u pravu... konacno da neko kaze, iznese i prizna istinu... ustase iz ndh igrajucu za pavelicevu reprezentaciju su osvojili te titule za njih... kako drugo da shvatim njegovo izlaganje!!!???

Vatrogasac

Neka traži te titule u hrvatskom nogometnom savezu.Na pogrešnu adresu se obraća
"Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti,nego po tome koliku svetinju branim."

Sektor


tokyo

   
   Koliko je ovo bolesno,da ne veruješ.Odlučili su da kao prave sprdnju oko naših zahteva,pa kao traže titule od 1941-44,a nisu ni postojali tada kao klub.Baš za te godine treba da se pokriju ušima,imali su 8 reprenzetativaca NDH u svojoj prvoj ekipi iz 1946.Pa još bestidno lupetanje kako Srbija nije imala državnost pre 1990.
  Uhvatila ih je  panika,gledam juče na Wikipediji novi podaci u odnosu na pre par dana.Za sezonu 1985-86 sada stoji prvo šampion Crvena Zvezda(po odluci FSJ),pa tek onda dole Partizan(po odluci suda udruženog rada).Za sezonu 1986-87 isto Vardar(FSJ),dole Partizan(sud u.r)Isto i na hr.Wikipediji,samo su oni otišli još dalje pa u zvaničnom zbiru titula računaju titule samo Zvezdi za 1986 i Vardaru za 1987.Mnogo me je obradovala ova promena,mislim da nije slučajno,još samo da ozvaničimo sve to.
    Što se tiče 1946.tu ne bi smelo da bude nikakvih problema,sve je jasno.Još jedanput prijatelju Znancu svaka čast.Ono što je čovek uradio,ono je naučni rad za svaki respekt.Ono je neoborivo.I sada imamo naše dokaze i svu validnu dokumentaciju,a sa druge strane imamo najbezobrazniju lakrdiju koja neće proći,nema šanse.
I još nečega sam se setio,mislim da će većina zvezdaša biti za to.Mislim da bi trebalo odmah,i pre nego što zvanično dobijemo te dve titule,na našem zvaničnom sajtu da unesemo podatak da imamo 29 titula(1946 i 1986 naravno).Imamo svo pravo na to,a i Wikipedija je već promenila podatke u odnosu na pre neki dan.Samo strpljivo,pravda je na našoj strani,moramo da se izborimo za ovo

Antonio Negrić

Quote from: Sektor on Jul 02, 2017, 10:18 pm
Kad su priznali Hajduku tamo , priznaće i njima


Шта су признали Хајдуку и шта ће признати њима?

Ваљда ми треба да се позивамо на Хајдук јер су Хајдуку признали титулу из 1946. као што би требали и нама.


Vasili Zaitsev

Ко мисли да  је јајарење, тражење онога што нам по слову закона припада, боље да се овде не јавља.

tokyo

Quote from: baloteli1986 on Jul 03, 2017, 11:40 am
Sve to jeste i treba da nam se vrate titule ali smo to trebali da radimo kad smo imali prednost u titulama a ne sad kad smo izjednaceni malo je jajarski ali s kim imamo posla i nije mi zao

                 Jajarski?Šta treba da im zauvek pustimo da se bahate,a mi ćutimo?I koga ne treba da ti bude žao?Vučelića,Vuletića,Vazure?I onih prethodnih poštenjačina,dugo bi bilo nabrajati ih.