• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

Владан Милојевић и стручни штаб

Започео Селектор, 02 Јун 2017, 12:37:37

« претходна тема - следећа тема »

Пјановић-18, North Army, Антипацифист и 3 гостију прегледају ову тему.

Да ли сте задовољни радом Владана Милојевића

Да
1593 (95.3%)
Не
79 (4.7%)

Укупно гласова: 1672

Ajverson

Цитат1: миша09  15 Мај 2019, 18:45:59
Ако гледамо чисто фудбалски, ја не памтим да смо ми одиграли лошије неку полусезону, а да смо узели више бодова. Ми ћемо, Богу хвала, узети дуплу круну, а да нисмо 45 минута квалитетног фудбала приказали за читаву полусезону. Разлог је свакако ужасна лига, можда и најгора откад памтим, а свакако и индивидуални квалитет који имамо у својим редовима. Решавали смо велику већину утакмица на сув квалитет и на снагу. Брдо голова из пенала, из прекида, јако мало из изграђених акција попут рецимо гола за титулу Јованча-Гајић- Павков.
Сасвим легитимно питање је, како овако лоше играмо, а лига никад слабија, а наш тим никад јачи (бар у последњих 10, 15 година). Свакако да утиче мотивација и то што смо већ скоро 2 године без прекида на првом месту на табели, просто се осећа та засићеност. Али није то највећи проблем. Проблем је у поставци игре. Читаве полусезоне играмо без иједног бочног играча. Ни у једној линији тима немамо продорног играча, који може са бока да направи проблем. Да почнемо од бекова (Родић и Стојковић) класични дефанзивци. Са лоптом у ногама безопасни на противничкој половини, мада је Родић знао прошле године да искористи простор и убаци се, ове године 0 таквих момената. Даље, везни ред, све до једног играчи који се најбоље сналазе на централном делу терена, значи: Јованчић, Јовичић, Чаушић, Симић, Бен, Марин, Иванић... Нико ни приближно добро не може да одигра близу линије. Нападачи такође, централа до смрти, безопасни на боку, сва тројица, Павков, Боаћи и Јовељић. У читавом ростеру, једини изворни крилни играчи су Јевтовић, Јирка и од нападач Вукановић, сва тројица без озбиљних минута.
Последице тога су то што немамо ширину у игри, а то вуче онда и дубину. Једноставно, играмо кроз централни део терена нон-стоп, а ту је највећа гужва и наравно да не иде. Нас је несрећни Партизан два пута неутралисао најједноставнијим пуњењем средине терена и нас нема на мапи. Гужва у централи, туча, прекид и то је то.
Зашто Милојевић константно изводи тим без иједног бочног играча, за мене је мистерија. Да ли је ова полусезона искоришћена да играју они које треба да продамо, па првих 11 најчешће није било уједно и најбољих 11, могу да наслутим. Углавном, једва чекам да се ово заврши и да видим шта ћемо даље. Подсетићу, ми смо најлепши фудбал код Милојевића играли кад су у постави били Радоња и Срнић, какви год да су. Доносили су нам и ширину и дубину. Канга је имао простора по централи, Боаћи такође, заиста смо играли прелепо у том периоду. Широк терен и плети. Ово данас, где се сударају Иванић, Марин, Бен и Павков, није фудбал. Чак и не личи. Имам утисак да је Милојевић зарад мира у кући пустио ову полусезону овако, и да је вероватно због тога незадовољан јер и он види да ово није фудбал. С друге стране, сам је састављао екипу, он је натрпао толико играча... нисам паметан.


Isto misljenje imam, samo sto si ti to mnogo bolje opisao...

Kada pogledas po pojedincima mi imamo najacu ekipu u zadnjih 15 godina, ali kao tim smo mnogo jednolicni...
Mi nemamo igraca na krlilu, koji moze da probije, zamislite da imamo sada jednog Radonjica da igra levo pored Marina...

Razumem ja i ideju Milojevica, ali za ovu igru sto on hoce sa Ivanicem, Marinom i Benom, moras da imas bas dobre ofanzivne bekove, ne mozes da imas Rodica i Stojkovica koji cemtarsut ne moze da ubodu, a kamoli da probiju jedan na jedan..
A i Ivanic je placen mnogo, pa i on mora da igra, a Marina ne mozes da pomeris, pa se naslo to resenje da igra levo Ivamic,Ben vec u mislima van Zvezde....
Dovedeno je previse igraca,  a nista nije uradjeno, nismo doveli ono sto nam najvise treba...

Flexon

Не смије се олако заборавити шта је све Милојевић учинио за ове двије године. С тим у вези, једина могућа замјерка коју бих имао на рачун нашег шефа јесте што су му у јануару испуњене жеље, доведени Милиновић, Иванић (на позицији која је већ претрпана, па сада игра крило) и задржавање Бена иако смо могли добре новце да добијемо за њега. И онда за мање од пола године, скроз друга прича.
Вјероватно много тога му је засметало у међувремену и лигашко такмичење и можда високи апетити и очекивања навијача, боља финансијска понуда и сл.
Шта год одлучио, да ли се задржао још мјесец, годину или двије (пошто је тешко очекивати да буде наш тренер вјечно), хвала му за све, ја сигурно никада нећу заборавити ове двије прелијепе године!  :ue:

samo ti...

Nikako ne bi olako pustao trenara i i coveka kao sto je Milojevic .   Ako su mu te ponude 3 milona u Kini ili nekim arapskim zemljama a kod nas sad mislim da ima 600 k plus sa bonusima plus evropa premije  znaci oko 1 mil. Pod uslovom da si u LS ali to nije ni vazno , njemu treba ovde dati dupli ugovor i zadrzati ovakvog trenera  . Mislim300.000 kod nas i 3 mil. godisnje bilo gde , je za sportiste i profesionalce egzistencijalno pitanje ali 1500.000 plus bonusi po slobodnoj proceni 2 mil u Srbiji ili 3 mil bilo gde .
Plus njemu ne nedostaje zelja da sa svojim klubom radi ono najbolje a ona druga strana novcana mu je obezbedjena .
Mislim ovo su moje zelje .

Miki PN

Gledate i suviše iz cipela navijača.
Stara priča koja se uvek provlači. Krenite od sebe da vidite kako bi regovali na kintu koju vam ponudi neki klub koja je mozda puta 2 ili 3 u odnosu ono sto sada radite.
Svako od nas uvek zeli da gradi karijeru i to je prosto ljudski i profesionalno.

Čuo sam i ja svašta nešto u zadnjih par nedelja  i prosto mogu da razumem svaki postupak naßeg trenera.
I ako sam za to da kvalitetan trener treba da bude sto duze na klupi jednog tima.

Ono sto je meni mozda i vise bitno je  sistem.

Петар

У једином интервјуу ових дана, наш тренер изјави да је перфекциониста, веома дисциплинован, те да не уме да функционише у хаотичној ситуацији.

А, прича се и даље врти око писања једног квазиновинара који добија бурек директно из врха нашег менаџмента да прича о чему год.

Притом, многи форумаши пишу да имају разне информације, али их не преносе. И, тако, остадосмо на кинеским милионима и ''засићењу Звездом''. Али, за мало. Срећом, појавила се нова тема - поређење Милојевићеве плате са скромним италијанским тренерима (далеко им лепа кућа). Браво, звездаши...Заправо, сама ситуација у којој део руководства твоје фирме подмићује неке ликове да те опањкавају унаоколо (Ластиш: ''Kao da je želeo da nadređenima pošalje poruku da je umoran i da više nema dovoljno spartanskog  motiva u njemu'') јесте све само не нормална и подношљива за запосленог, посебно ако је тај запослени педантан и воли фирму у којој ради. Да не помињем ситуације у којима твој шеф (више пута) јавно, уместо тебе, прича шта ти, као запослени, мислиш, желиш и планираш да радиш...

Sektor

Ma da je do kinte davno bi vec on otisao

Druge stvari su u pitanju


Red hart

Цитат1: Петар  16 Мај 2019, 11:24:40
У једином интервјуу ових дана, наш тренер изјави да је перфекциониста, веома дисциплинован, те да не уме да функционише у хаотичној ситуацији.

А, прича се и даље врти око писања једног квазиновинара који добија бурек директно из врха нашег менаџмента да прича о чему год.

Притом, многи форумаши пишу да имају разне информације, али их не преносе. И, тако, остадосмо на кинеским милионима и ''засићењу Звездом''. Али, за мало. Срећом, појавила се нова тема - поређење Милојевићеве плате са скромним италијанским тренерима (далеко им лепа кућа). Браво, звездаши...
Заправо, сама ситуација у којој део руководства твоје фирме подмићује неке ликове да те опањкавају унаоколо (Ластиш: ''Kao da je želeo da nadređenima pošalje poruku da je umoran i da više nema dovoljno spartanskog  motiva u njemu'') јесте све само не нормална и подношљива за запосленог, посебно ако је тај запослени педантан и воли фирму у којој ради. Да не помињем ситуације у којима твој шеф (више пута) јавно, уместо тебе, прича шта ти, као запослени, мислиш, желиш и планираш да радиш...

Ko je poredio njegovu platu sa platama italijanskih trenera? daj dva, tri upisa da se vidi kome pišeš posprdno bravo Zvezdaši.

ЧетникХерцеговац

Samo nemojmo da nagadjamo i svaljujemo krivicu na bilo koga i etiketiram ljude. Niko nije sveta krava, a niko ne mora ni da bude kriv. Videćemo u predstojećim danima.

Šta god se dešava Miloje i igrači su ovu polusezonu odigrali loše što je i normalno da dodje do zamora kad igraš do pola maja ovaj šugavi plejof, a za manje od mesec dana počinješ pripreme za prvo kolo Evrope.

Igrači su emotivno , psihički iscrpljeni. Prvo mi na pamet pada Ben. Dečko šta je izneo i koliko je bio u zenitu forme za kvalifikacije, posle je igrao ok, i sada ovo, mislim da nekim igračima treba mala pauza.


Петар

Цитат1: Red hart  16 Мај 2019, 12:16:24
Ko je poredio njegovu platu sa platama italijanskih trenera? daj dva, tri upisa da se vidi kome pišeš posprdno bravo Zvezdaši.
Нећу ти одговорити на питање, јер ћу одговором ''спустити дискусију на лични ниво'', што ти, некажњено, редовно чиниш (као што и даље, увијено, опет некажњено, причаш о потенцијалним наследницима). Свако ко има очи и имало неокрњене интелигенције може да премота тему и да донесе закључак.

Red hart

Цитат1: Петар  16 Мај 2019, 13:19:25
Нећу ти одговорити на питање, јер ћу одговором ''спустити дискусију на лични ниво'', што ти, некажњено, редовно чиниш (као што и даље, увијено, опет некажњено, причаш о потенцијалним наследницима). Свако ко има очи и имало неокрњене интелигенције може да премота тему и да донесе закључак.

Ko je pričao o naslednicima? Izmišljaš,šta drugo da ti kažem. Niti sam pomenuo naslednika, niti imam ikakvu ideju, a nadam se iz sve snage da će Milojević da ostane. Čisto me zanimalo ako mi možemo recimo 600k da odvojima za trenera kako se kreću te relacije u ligama petice.
Ma čisto sam hteo da vidim kakva je naša platežna moć ako ode Milojević, u kom smo rangu. Onako teoretski, nizašta posebno.
Evto tačno šta sam napisao.
Odakle ti potreba da braniš čoveka za koga 100% foruma želi da ostane? Izvlačiš njegove reči iz konteksta, stvaraš veštački kao neke njegove neprijatelje i protivnike, a da se obelodani da će još da ostane ceo forum bi se usrao od sreće.

Matuzalem88

Milojević ima 600 001 evro fiksne plate. Ne znam koliki su mu bonusi. Pošto je vrlo verovatno na odlasku, mogu da iznesem taj podatak sad. Sa bonusima prelazi milion evra, koje je inkasirao ili koje će inkasirati ove sezone.

Ostale su još dve utakmice, ajde da proslavimo tu titulu i da osvojimo taj Kup. Posle ćemo da vidimo šta je najbolje rešenje za trenera, a i ovi u klubu.

Napunimo stadion u nedelju, pozdravimo najuspešniju sezonu u bliskoj istoriji kluba, a pečat ćemo da lupimo nadam se osvajanjem Kupa u četvrtak.

Петар

Цитат1: Red hart  16 Мај 2019, 13:30:38
Ko je pričao o naslednicima? Izmišljaš,šta drugo da ti kažem. Niti sam pomenuo naslednika, niti imam ikakvu ideju, a nadam se iz sve snage da će Milojević da ostane. Čisto me zanimalo ako mi možemo recimo 600k da odvojima za trenera kako se kreću te relacije u ligama petice.
Ma čisto sam hteo da vidim kakva je naša platežna moć ako ode Milojević, u kom smo rangu. Onako teoretski, nizašta posebno.
Evto tačno šta sam napisao.
Odakle ti potreba da braniš čoveka za koga 100% foruma želi da ostane? Izvlačiš njegove reči iz konteksta, stvaraš veštački kao neke njegove neprijatelje i protivnike, a da se obelodani da će još da ostane ceo forum bi se usrao od sreće.
Није истина да 100%  форума жели да Милојевић остане. Али, чак и да јесте, баш ме брига шта ко са форума жели или не жели. Не свиђа ми се што се упорно води прича о баналностима које су кренуле са моцарта, тј. из НАШЕГ КЛУБА. И, о томе се прича нашироко. О правим разлозима нико неће ни да зуцне. Ја немам појма о разлозима, али је више него очигледно да нису ни паре ни ''засићење''.

Боље је да разговарамо о могућим разлозима Милојевићевог незадовољства УНУТАР КЛУБА. То је тема која је битнија за ближу будућност од имена и презимена евентуалног будућег тренера (што је тема која те, очигледно, више занима).


salezvezda

Цитат1: Ajverson  16 Мај 2019, 00:40:21
A i Ivanic je placen mnogo, pa i on mora da igra, a Marina ne mozes da pomeris, pa se naslo to resenje da igra levo Ivamic,Ben vec u mislima van Zvezde....
Dovedeno je previse igraca,  a nista nije uradjeno, nismo doveli ono sto nam najvise treba...

Zar Ivanić ne treba da igra ? Ko je probio protiv partizana ? Slažem se sa prethodnim upisom o impotentnim bočnim igračima generalno.
U ovakvom sistemu i Marin ne pravi razliku koliko bi mogao. Suviše trči i traži loptu, suviše drži loptu, gužva je u sredini i često ne uradi ništa. Za brzu igru trebaju i prodorni igrači po strani. Sa Vukanovićem i Jevtovićem po krilima, a Jovančićem i Ivanićem u sredini bilo bi mnogo bolje. Sa Ivanićem u sredini Marin bi ponovo pravio čudo.

Red hart

Цитат1: Петар  16 Мај 2019, 14:00:28
Није истина да 100%  форума жели да Милојевић остане. Али, чак и да јесте, баш ме брига шта ко са форума жели или не жели. Не свиђа ми се што се упорно води прича о баналностима које су кренуле са моцарта, тј. из НАШЕГ КЛУБА. И, о томе се прича нашироко. О правим разлозима нико неће ни да зуцне. Ја немам појма о разлозима, али је више него очигледно да нису ни паре ни ''засићење''.

Боље је да разговарамо о могућим разлозима Милојевићевог незадовољства УНУТАР КЛУБА. То је тема која је битнија за ближу будућност од имена и презимена евентуалног будућег тренера (што је тема која те, очигледно, више занима).

Aj ne izmišljaj više. Samo preskoči da posredno i neposredno pominješ moje postove.

ЧетникХерцеговац

Цитат1: Петар  16 Мај 2019, 14:00:28
Није истина да 100%  форума жели да Милојевић остане. Али, чак и да јесте, баш ме брига шта ко са форума жели или не жели. Не свиђа ми се што се упорно води прича о баналностима које су кренуле са моцарта, тј. из НАШЕГ КЛУБА. И, о томе се прича нашироко. О правим разлозима нико неће ни да зуцне. Ја немам појма о разлозима, али је више него очигледно да нису ни паре ни ''засићење''.

Боље је да разговарамо о могућим разлозима Милојевићевог незадовољства УНУТАР КЛУБА. То је тема која је битнија за ближу будућност од имена и презимена евентуалног будућег тренера (што је тема која те, очигледно, више занима).
A odakle tebi informacija šta se dešava unutar kluba i da postoji nezadovoljstvo Milojevića? Ne pamtim da se nekom treneru Zvezde omogućio ovakav kadar.

Ja ne napadam Milojevića daleko bilo, i hvala mu, ali sigurno ga neću ni pravdati.

Ja sam navijač FK Crvena Zvezda i koga nema bez njega se može.

Što odmah te teorije da je nezadovoljan? Čime ima on da bude nezadovoljan konkretno? I kakve veze ima i da jeste nezadovoljan sa ovim bednim igrama na proleće?

Mi zvezdaši kad idealizujemo nekoga, to je potop. Čovek nam je mnogo učinio i uzdigao nas rezultataki na neki nivo, ali nije svetogrdje reći da je ova polusezona njemu na dušu.

Sve i da je igrao naš drugi tim, osvojio bi titulu, jer imamo 20+ odličnih igrača. Tako da ne vidim neki prostor za izgovore.

bm


vulevojaividak

Sada je uzivo na dodeli nagrade za najboljeg trenera rekao fifti fifti..

Саша РС

Надамо се да ће то фифти превагнути.

danilovr

Nadam se da ce u nedelju da odluci kad ga budu savladale emocije

Ma da bre

Ako kažem ko je pre njega tako odlučio zbog emocija, navrnuće ovi sa komentarima kako ta dva trenera nemaju dodirnih tačaka.