• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

Играчки кадар Црвене звезде

Започео Селектор, 20 Јун 2011, 18:52:49

« претходна тема - следећа тема »

миша09, dzaja95, Baka, Заражен, ludisever, Šajkača, nero wolfe, delija_etf, Милош ЦЗБГ, Косингас, vladimirbabic, verteks, Dule DELIJA, DjoleCZ, Meci, Бановић, Choby, Ibanjez88, Tirke, Disc, drakulaVA, Fusion и 22 гостију прегледају ову тему.


Meci

Posle kasalice vukanovic
Odusevljava me koliko ne zna
Dokaz ako prirodno imas snagu mozes da igras fudbal

velimir85

Eh sad, a dok je riljao po kopenhagenskom blatu, bio je dobar i požrtvovan...ne ide baš tako. Nije rodjeni nadareni virtuoz, ali nije drvo, i može biti dobar.

Vatrogasac


Red hart

Nije bio jako loš. Što se očekuje od takvog igrača da sam uzme loptu i napravi pičvajz to je stvar samih očekivanja. Udarili smo bunker u kome je i on imao svoju ulogu.
Edit: U stvari uđoh da kažem da se jako nadam da je povreda Petrovića neka bezazlena. Dobar je bio, biće od njega dobar igrač, za prvih 11.

coas

Ovo sto radi Milunovic je bezobrazluk. Spor, trom i nespreman. Pritom psiholjub momenti..  :поп:


ludisever

Nadam se da je Miloje mislio na Simica i Milunovica. Jevtovica se ne bih odrekao, neka ga u rotaciji.

Milunovic je promasaj, lik se raspada, kako ga je zalomio Tufegdzic kao da igra opstinsku ligu. Spor, trom, nesiguran i kiksara.

Ako se udje u LŠ , pod hitno domaci stoper.

Ne bih da idem van teme, ali ima dosta slobodbih, dobrih i nama dostupnih domacih stopera.

СтелаРоса

Ko je gledao Vukanovića u Kruševcu mogao je da vidi da momak može mnogo više od čistog trčanja i borbe. Imao je mnogo fudbalskih poteza što je za njegovu visinu atipično. Kod nas u ovom trenutku ne pokazuje preveliko znanje sa loptom u nogama, zašto je tako ne znam.

Što se tiče Jevtovića, zaslužene su kritike, mada se ne bih složio sa onim najoštrijim kritikama da nema kvalitet za našu ligu ili da nije pismen fudbaler. On je jedan od ukupno tri fudbalera u timu sposobna da prođu 1 na 1. Dakle pričam o čistoj situaciji kada sa loptom u nogama ideš na protivnika i izdriblaš ga. Žander, Marin i on to mogu. Kao takav je uvek pretnja za protivnika, pa makar i grešio ceo meč uvek postoji mogućnost da jednom prođe po strani i stvori gol ni od kuda. Za ove njegove greške prilikom dodavanja ne znam šta bih rekao, deluje nekada dekocentrisano, a nekada brzopleto, ali u svakom slučaju to mora da popravlja. Ne sme se zaboraviti da je oresedeo godinu dana na tribinama. Po meni on zna fudbala i sa svim svojim karakteristikama može dosta da nam posluži u prvenstvenim utakmicama. Verovatno nije kvalitet za Evropu, ali voleo bih da nastavimo da ga guramo u prvenstvu, da mu damo minute tokom jeseni pa onda na zimu da vidimo na čemu smo.

Djuradj

данас у 22:36:33 #54748 Last Edit: данас у 22:47:07 by Djuradj
Vulić je danas držao sredinu sa Petrovićem. Pokušavao je par puta, neki put loš duži pas, neki put dobar pa zaigra srce od miline videti, da se sve popraviti kroz utakmice. Ima taj duži korak kad primi loptu, neki bi cepidlačili pa da se za sekund brže olobađa lopte, ali to je takav igrač, kao i Jovančić. Jovanča je još duže ume zadržati.
Petrović je nešto brži i agresivniji.
Njih dvojica su bez sumnje igrači za Zvezdu i pojačanja. Za Njegoša se moglo pretpostaviti, ali mi je posebno drago zbog Vulića jer je široj javnosti bio malo poznat, došao iz Napretka a sve nas odmah oduševio, kao i Jovančić po dolasku.

Meci

Ma takvi tipovi igraca Jevtovic,vukanovic i jesu da riljaju po blatu...Vukanovic moze da igra nasu ligu za ozbiljnije utakmice iza gola...
Najaca stvar mi je sto umislio da zna fudbal i objasnjava marinu sta treba...
Nema treba kvalitet a ne umisljeni fudbaleri

Meci

Vulic se vidi na prvu da razume igru i ima loptu u nogama

rille83

Цитат1: Meci  данас у 22:39:24Ma takvi tipovi igraca Jevtovic,vukanovic i jesu da riljaju po blatu...Vukanovic moze da igra nasu ligu za ozbiljnije utakmice iza gola...
Najaca stvar mi je sto umislio da zna fudbal i objasnjava marinu sta treba...
Nema treba kvalitet a ne umisljeni fudbaleri

Strasno!


Сретен Жујкић

Свиђа ми се како игра Томане, иако је очигледно да је још неспреман. Умије да се загради, да одложи лопту и покушава некад да одигра и  дубински пас. Вечерас није успио да споји некога са голом, али пробао је пар пута и види се да има идеју у игри. Биће све бољи са временом...