• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

Спонзори шампиона!

Започео Nićifor, 06 Децембар 2016, 19:31:10

« претходна тема - следећа тема »

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

Nićifor

Поштовани Звездаши,

Отварамо нову тему у којој ћемо писати о спонзорима који помажу наш клуб. Мишљења смо да треба да имају свој интерес у презентовању своје компаније, фирме или производа преко нашег клуба а ми ћемо их и овде презентовати. Велики број чланова нашег форума гарантује да ће њихово име видети многи Звездаши, те имати својеврсну бесплатну рекламу. То је наше хвала што помажу наш клуб. Искрено верујемо да ће то што су у спонзорском пулу наше кошаркашке секције помоћи и вама при одлуци када купујете нешто, плаћате за неку услугу и сл.

Nićifor

15 Децембар 2016, 14:24:54 #1 Last Edit: 09 Јануар 2017, 15:13:12 by Nićifor
IDEA

Kada je 2005. godine otvorila svoju prvu  prodavnicu u Beogradu, IDEA je snažno krenula da gradi svoju maloprodajnu mrežu, da osvaja tržište i gradi dobre odnose sa kupcima. Kao period najsnažnijeg rasta, u protekloj deceniji razvoja, izdvaja se 2008. godina kada je u toku 12 meseci otvoreno 55 maloprodajnih objekata. IDEA je uspela da omogući kupcima da i veliku i malu kupovinu obave na jednom mestu i upravo to je ono što je ovaj brend učinilo snažnim kako na lokalnom, tako i na nacionalnom nivou.
IDEA maloprodajna mreža danas broji gotovo 300 komšijskih prodavnica malog i super formata koje možete videti u gotovo svakom mestu u Srbiji. Prema prodajnoj površini i pažljivo odabranom asortimanu namenjena je pre svega svakodnevnoj kupovini kojom možete obradovati svoju porodicu i vama drage osobe svežim proizvodima koji su tog jutra pristigli u radnju.

IDEA je jedan od sponzora našeg kluba i uveliko pomaže opstanak košarkaške sekcije. Evo niza reklama koje su snimljene sa našim košarkašima:

Nićifor

09 Јануар 2017, 13:16:30 #2 Last Edit: 09 Јануар 2017, 15:12:49 by Nićifor
HONDA

U Honda salonu u Beogradu, potpisan je Ugovor o sponzorstvu, kojim se dosadašnja uspešna saradnja između kompanije Delta Automoto i KK Crvena zvezda nastavlja i u sezoni 2016/2017. Košarkaški lider na ovim prostorima svoje poverenje još jednom je poklonio brendu Honda koji je sinonim za kvalitet i pouzdanost kada su automobili u pitanju.
Delta Automoto je još pre 3 godine prepoznao sportske ambicije crveno-belih koji su u prethodnoj sezoni osvojili dva trofeja: šampionski prsten ABA lige i titulu šampiona Srbije i ušli u Top 8 fazu Evroliga takmičenja. Uspehe su nastavili da ređaju i u novoj sezoni sa do sada ostvarene 4 pobede u najjačem i najvećem evropskom klupskom takmičenju.
Ključeve Honda CR-V modela preuzeli su prvotimci Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Nejt Volters, koji su direktorki kompanije Delta Automoto Aleksandri Đurđević uručili košarkašku loptu sa potpisima igrača.
Pozdravljajući goste iz KK Crvena zvezda, direktorka Đurđević je poručila: "Verujemo da će snaga snova, koju sa sobom nosi brend Honda, tim Crvene zvezde odvesti do samog vrha srpskog, regionalnog i evropskog takmičenja."
Davor Ristović direktor KK Crvena zvezda takođe je izrazio zadovoljstvo nastavkom saradnje sa Hondom: ,,Veliko nam je zadovoljstvo što je tako poznata i velika kompanija prepoznala šta radimo i što podržava KK Crvena zvezda. Nadam se da ćemo se i u ovoj sezoni zajedno sa brendom Honda radovati novim pobedama i trofejima u sezoni koju smo uspešno započeli"
Čarls Dženkins i u drugoj sezoni u crveno-belom dresu sa zadovoljstvom vozi model Honda CR-V: ,,Još prilikom prvog dolaska u Crvenu zvezdu vozio sam Hondin model CR-V, a u njemu ću rado uživati i ove sezone jer je vrlo udoban i pouzdan. Drago mi je što je Honda, inače veoma popularan brend i u SAD odakle dolazim, partner mog kluba već godinama. Ovo je za mene prirodna saradnja - uspešnih sa uspešnima"

Honda Amerika je, uključujući brendove Honda i Acura, najbrže rastući proizvođač automobila u SAD kada je maloprodaja u pitanju, prema podacima Automoto News.
Ukupna prodaja Hondine game u Americi porasla je 4,5% do kraja novembra, sa 1.333.253 automobila i lakih kamiona, pripremajući se da kao brend postigne rekordnu prodaju treću godinu za redom.
Honda će nastaviti svoj zamah i u sledećoj godini i nastaviti u jakom ritmu sa novim modelima, lansiranjem redizajniranog Odyssey, Civic Coupe, Civic Sedan i Type R varijante desete generacije Civic-a, i predstavljanjem hibridnog modela Clarity i još mnogo toga.
Honda proizvodi automobile u Americi 34 godine unazad i trenutno ima 19 velikih proizvodnih pogona u Severnoj Americi. U 2015. godini, više od 99% Honda vozila, prodatih u Americi, proizvedeni su u Severnoj Americi, koristeći pri tome domaće sirovine i delove.

O svemu ovome ali šire na zvaničnom sajtu:
http://www.honda-srbija.rs/

Nićifor

Alfa-Plam

"Naša osnovna delatnost  je proizvodnja grejnih tela na pelet, čvrsto, tečno i gasovito gorivo, štednjaka na struju, kao i kombinaciju čvrsto gorivo-struja i struja-gas. Proizvodi ,,Alfa-Plam"-a, prevashodno su namenjeni domaćinstvima.

Po obimu proizvodnje, plasmanu i kvalitetu, vodeći smo proizvođač grejnih tela u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi, a svrstavamo se i u red 5 najvećih u Evropi.

Danas, proizvodnju realizujemo u 6 tehničko-tehnoloških celina, prema grupama proizvoda, a to su:

1. Peći, štednjaci i kotlovi na pelet

2. Štednjaci i peći na čvrsta goriva                                                                                                             

3. Kamini i peći na čvrsta goriva                                                                                                               

4. Peći na gas                                                                                                                                   

5. Štednjaci, peći i kamini za etažno grejanje                                                                                                 

6. Štednjaci i rešoi

Naša ukupna godišnja produkcija iznosi preko 160.000 jedinica. Asortiman proizvodnje permanentno proširujemo u skladu sa potrebama tržišta, a u cilju povećanja kvaliteta izrade proizvoda uvodimo nove tehnologije. Svi naši proizvodi poseduju odgovarajuće domaće i inostrane ateste, čime u celini ispunjavamo stroge zahteve za plasman na tržište EU.
Svoje proizvode plasiramo na domaćem tržištu (oko 35%) i na tržištima Evrope (oko 65%). Osnovna izvozna tržišta su bivše jugoslovenske republike (BiH, Makedonija, Crna Gora, Slovenija i Hrvatska), zatim Nemačka, Italija, Austrija i Poljska.

Trenutno, imamo oko 780 zaposlenih."

Kompanija je dobitnik velikog broja priznanja:
- NAGRADA ZAVODA ZA INTELEKTUALNU SVOJINU KOMPANIJI ALFA-PLAM
- NAGRADA "KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ"
- Alfa-Plam - JEDINI DVOSTRUKI DOBITNIK "NAJBOLJE IZ SRBIJE 2014"
- Nagrada "Best Buy" u kategoriji kamina
- Priznanje Corporate Superbrands Serbia

Više o ovoj kompaniji na sajtu:
http://www.alfaplam.rs/

A evo i nekoliko reklama za proizvode ove kompanije:Nićifor

Telekom Srbija MTS

Telekom Srbija i brend MTS je najveći i naslovni sponzor Košarkaškog kluba Crvena zvezda sa kojom sarađuje dugi niz godina.

"Telekom Srbija" a.d. Beograd je moderna, u potpunosti domaća telekomunikaciona kompanija  koja već devetnaest godina ima ulogu lidera iz oblasti fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedije, kako u zemlji tako i u regionu.

Osnovani smo 1997. godine kao prvi korak u procesu restruktuiranja PTT sistema Srbije.

,,Telekom Srbija" a.d. Beograd, negujući inovatorski duh, kontinuirano razvija nova tehnološka rešenja u korist korisnika i prirodne sredine, brine o visokom kvalitetu neometane komunikacije kroz bogatu ponudu kanala odnosno uređaja za prenošenje poruka i svojim društveno odgovornim ponašanjem pomaže zajednici da udruženim resursima ublaže slabosti današnjice.

Tako su danas deo Telekom Srbija Grupe i povezana pravna lica ,,Telekom Srbija" a.d. Beograd: Telekom Srpske a.d. Banja Luka, mtel DOO Podgorica, Telus a.d. Beograd, TS:NET B.V. Amsterdam,  HD-WIN d.o.o. Beograd (TV Arena Sport), mts banka a.d. Beograd, GO4YU d.o.o. Beograd i mts AntenaTV d.o.o. Beograd.

Oko 99,8% korisnika je dalo prednost našim uslugama fiksne telefonije, u kvalitet usluga mobilne telefonije veruje oko 56,0% korisnika i oko 76,7% korisnika ima pristup internetu putem našeg ADSL-a.

Naše usluge su sinonim za poverenje, superiorne performanse i inovativne tehnologije.

Uporedo sa razvojem globalnih trendova razvijala se i naša kompanija, a samim tim se i širio opseg telekomunikacionih usluga koje nudimo korisnicima. Tako danas pružamo usluge fiksne i mobilne telefonije, Interneta i multimedije, kao i širok spektar dodatnih usluga.

Jedno ime, Telekom Srbija, stoji iza tržišno proverenih usluga objedinjenih pod jedinstvenim korisničkim brendom i imenom - mts."
O novostima i ostalim aktivnostima Telekoma ali i ostalih kompanija biće još postova.

Nićifor

Pionir

Od male privatne radionice osnovane 1917. godine, koja je bila u privatnom posedu porodice Ruff, Pionir je prešao put nacionalizacije i pod ovim nazivom pojavljuje se od 1946. godine.
Proizvodi koji se i danas nalaze u asortimanu Pionira, a čija je proizvodnja počela 20-ih i 30-ih godina prošlog veka su Menthol i Negro bombone, kao i Galeb čokolada koja se pojavila 50-ih godina. U periodu od 1978-1982 godine lansirani su kultni brendovi Pionira: Medeno srce i Slatko srce.
Pionir danas, nakon izvršene vlasničke transformacije u 1998. godini, posluje prema standardima i modelima poslovanja najvećih svetskih proizvođača konditorskih proizvoda. Pionir je moderna i savremeno opremljena fabrika, kapaciteta proizvodnje 32.000 tona godišnje, sa širokom paletom proizvoda (preko 200 artikala) koji pokrivaju sve konditorske grupe: bombone, peciva, čokolade i deserte.

Pionir d.o.o. - Privredno društvo za proizvodnju čokolade, bombona i peciva jedan je od vodećih proizvođača konditorskih proizvoda na jugu Evrope sa tradicijom dugom 98 godina.

Pionir d.o.o. Beograd je deo velikog i uspešnog poslovnog sistema - Alco Group, koji pored trgovine, projektovanja, gradnje, turizma i hotelijerstva ima razvijen i segment proizvodnje.
Sedište Pionira nalazi se u Beogradu, dok su proizvodni kapaciteti instalirani u fabrikama u Subotici, Zemunu, Paraćinu i Prokuplju.
Proizvodni asortiman Pionira podeljen je spram četiri fabrike, iako najveći segment proizvodnje čini fabrika u Subotici, gde su nastali najveći brendovi Pionira: Medeno Srce, Negro i Galeb čokolada. Ulaganjem u nove proizvodne linije, fabrika u Subotici je od 2008. razvila niz novih brendova poput Vitanove, O la la! tortica i rolata i mnogih drugih.
Ogranak fabrike Pionir u Zemunu nastao je 2006. godine nakon izvršene kupovine preduzeća Sweet Vision d.o.o. koji je bio specijalizovan za proizvodnju konditorskih proizvoda i zdrave hrane. Ovde se proizvode Pionirovi brendovi: O'Clock cerealije, Yes Flips kao i grupa čokoladnih draže proizvoda pod brendom Cica Maca.

Fabrika u Paraćinu, sa proizvodnim kapacitetima i modernim linijama specijalizovana je za proizvodnju SunMill vafla i Picanto krekera, dok je fabrika Hissar u Prokuplju zadužena za proizvodnju i preradu voća u kojoj se proizvodi širok asortiman visoko kvalitetnih marmelada i džemova. Asortiman je dopunjen i proizvodnjom deserata, pralina i krem proizvoda.

Više o ovoj kompaniji na sajtu:
https://www.pionir.rs/

I evo celog korporativnog filma.

Nićifor

AIK Banka

Osnovana 1976. godine, AIK banka a.d. Beograd gotovo dve decenije radila je kao interna banka Agroindustrijskog kombinata Niš. Nakon što je 1993. godine izašla na otvoreno tržište, počela je da obavlja univerzalne bankarske poslove i širi poslovanje. Zahvaljujući likvidnosti, solventnosti i rentabilnosti, kao i kapacitetu sopstvenog kapitala, Banka je brzo dospela na visoku poziciju gde se učvrstila kao jedan od lidera srpskog bankarskog sektora.

Prekretnica u poslovanju Banke bila je promena vlasničke strukture u akcionarsko društvo 1995. godine, kada su akcije Banke postale vlasništvo pojedinačnih i institucionalnih domaćih i stranih akcionara. O rezultatima promena govori podatak da su akcije Banke već godinama među najlikvidnijim hartijama od vrednosti kojima se trguje na Beogradskoj berzi.
Prateći tokove savremenog bankarstva, AIK Banka je svoju tradicionalno privredno orijentisanu strategiju prilagođavala potrebama tržišta. Obim usluga širio se iz godine u godinu a poslovni fokus pomerao ka proizvodima namenjenim stanovništvu i poljoprivredi, kao i sektoru malih i srednjih preduzeća.

Danas, sa više od 620 miliona evra devizne štednje stanovništva, AIK Banka je prepoznata kao pouzdan partner velikom broju građana i srpskih privrednika. Pored toga što zauzima jednu od vodećih pozicija po broju klijenata, AIK Banka je lider i po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije

Više na sajtu:
http://www.aikbanka.rs/sr

Nićifor

Ачибадем

Acıbadem је најпризнатији приватни здравствени систем у Турској од 1991.Пружамо свеобухватне услуге дијагностике и лечења захваљујући најбољим лекарима, коришћењем најсавременије медицинске технологије и инфраструктуре, акредитоване од стране JCI  стандарда. Наш здравствени систем обухвата 18 потпуно опремљених општих болница и 13 амбуланти, са тимом од преко 2.200 лекара, 3.500 медицинских сестара и 6.500 чланова помоћног особља.

Acıbadem je заправо интегрисанa мрежa за пружање здравствених услуга која надмашује услуге самог лечења. Acıbadem пројектни менаџмент се бави пројектовањем, изградњом и опремањем болница по принципу ,,кључ у руке"  у Турској и у иностранству.

"Acıbadem осигурање" пружа услуге здравственог и животног осигурања TПA услуга.

"Acıbadem мобилна служба" омогућава пружање здравствених услуга на путу, код куће, на послу, у удаљаним индустријским зонама као и стандардне услуге хитне здравствене службе, при хитним евакуацијама, али и услуге теле-медицинске службе.

"A-Plus" пружа услуге, попут, кетеринга, прања веша и чишћења болница свих величина.

"Acıbadem лабораторија" обезбеђује услуге свих типова лабораторијских анализа укључујући генетске и патолошке анализе, као и чување матичних ћелија.

Коначно, Универзитет Acıbadem је институција која је посвећена преношењу знања истакнутих професионалаца који раде у оквиру нашег здравственог система будућим генерацијама здравствених радника и то у оквиру самог медицинског факултета и школе за медицинске техничаре и друго немедицинско особље.

Acıbadem је сада део глобалне мреже - IHH. Међународни здравствени систем је заједничка инвестиција малезијског Кахазанаха, јапанског Митсутија и турске Ајдинлар породице, а Acibadem је њен члан од јануара 2012. Овај систем представља широку мрежу болница и клиника у Малезији, Сингапуру, Индији, Кини и Брунеји, под Паркваи, Пантаи и Аполон именима и брендовима који, такође, у оквиру свог система има и  ММУ - Међународни медицински универзитет Малезије. Од јула 2012, ММУ је наведен на берзи у Куала Лумпуру и Сингапуру као друга по величини компанија која се бави здравством у свету, имајући  у виду тржишну капитализацију. ММУ има планове да се шири у Индокини, југоисточној Азији, као и на Балкану, у бившим совјетским земљама и на Блиском истоку.

Acıbadem је референтни центар за многе сложене третмане који захтевају напредну технологију и искуство. Наших шест Центара за рак (хирургија, радиотерапија, хемотерапија), 10 за лечење болести срца (педијатрија и кардиологија за одрасле, као и кардиохирургија), девет за неплодност (IVF), пет за трансплантацију (јетре, бубрега, коштане сржи), три за лечење болести кичме и зглобова, један који се бави спортском медицином, шест нуклеарних и три центра за роботску хирургију су све национално и међународно признати центри са својим најновијим технолошким средствима и високо цењеним лекарима.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=y23CwK9f_Ho

Nićifor

24 Јануар 2017, 12:22:10 #8 Last Edit: 24 Јануар 2017, 12:26:54 by Nićifor
viatrucker

Преко 10.000 регистрованих корисника сајта од којих је 2.630 регистрованих превозника са више од 4.500 превозних средстава који се нуде корисницима сајта на располагање. Ови бројеви вртоглаво расту из дана у дан. Буди и Ти део нашег система! Лако и брзо нађи робу коју ћеш превозити. Обзиром на велику фреквенцију транспортног саобраћаја у Европи, не мораш чекати да ти се роба превезе. Преко 4.500 возила за транспорт свуда по Европи лако и брзо ће пронаћи пут до тебе. Региструј се бесплатно и одабери превозника за твоју робу.Поред тога што андроид апликација омогућава да у сваком тренутку корисник зна где му је роба, такође омогућава да се сва комуникација одвија брзо и у реалном времену. Било да остављаш понуду, или шаљеш поруку превознику, или остављаш оглас за транспорт твоје робе, кроз андроид апликацију добијаш све информације у реалном времену. 24 сата, 7 дана у недељи, дежурни оператери су Вам на располагању за сва питања, коментаре или помоћ коју затребате. На нас се можете ослонити.

БЕНЕФИТИ

 • Велики број транспортних компанија из целог света.

 • Најповољнија цена транспорта.

 • Бржи и једноставнији процес проналажења превозника.

 • Платформа је бесплатна за коришћење. Власник робе плаћа 3% од уговорене цене превоза како би добио контакт са превозником.

 • Смањење трошкова администрације.

 • Могућност избора и комбиновања различитих видова транспорта.

 • Цео пакет транспортних услуга на једном месту.

 • Праћење робе.

 • Онлине плаћање.Више о свему на сајту:
www.viatrucker.com

сењак

Био сам питао у теми за питања али вероватно није нико знао...
Занима ме да ли је Пештан спонзор и ове године ? Видим на дербију се вртела реклама , па претпостављам да јесте....

Sektor


VukSloNićifor

Цитат1: сењак  07 Фебруар 2017, 20:40:47
Био сам питао у теми за питања али вероватно није нико знао...
Занима ме да ли је Пештан спонзор и ове године ? Видим на дербију се вртела реклама , па претпостављам да јесте....


Verovatno se vrtela njima...koliko znam nije sponzor našem klubu.

bm

nije njima sponzor, a nije ni nama sponzor direktno, u pitanju je neko prebijanje sa preko Radia S (mislim da je taj radio)

сењак

Прошле године је био спонзор , знам по картама, јер сам сарађивао са том фирмом па добијао..Чак су нам преко њих и у Малаги завршили карте.
А ове године само видим рекламу,и на нашим евролигашким утакмицама...
Све у свему газда је веееилики Звездаш и љубитељ кошарке, и сам је кошаркаш , па ми било чудно да их нема овде.

Nićifor

09 Март 2017, 09:23:25 #15 Last Edit: 09 Март 2017, 09:33:57 by Nićifor
  TRANSPORTŠPED

  "TRANSPORTŠPED" d.o.o. BEOGRAD je renomirano srpsko špeditersko preduzeće koje se 45 godina bavi pružanjem usluga spoljno-trgovinskog posredovanja, špeditersko-carinskih usluga, organizacijom transporta roba u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju (kamionima za pune terete, dotovare i zbirne pošiljke, železnicom, brodom - kontejnerski transport, avionom), pružanjem usluga skladištenja u svom javnom carinskom skladištu, kao i distribucijom pošiljki u lokalu.
  "TRANSPORTŠPED" d.o.o. pruža usluge skladištenja i čuvanja lekova u svom magacinu registrovanom za promet lekovima, a u skladu sa poslovnim potrebama preduzeća za trgovinu na veliko farmaceutskim proizvodima MERCK D.O.O.
  Naš iskusni i kreativni menadžerski tim, uz podršku visoko profesionalnog osoblja, pružiće vam najkvalitetniju i kompletnu uslugu.

  Godine 1999. godine "TRANSPORTŠPED" d.o.o. je dobio Sertifikat o uvedenom sistemu kvaliteta ISO 9002 za delatnost u međunarodnoj špediciji. Februara 2015. godine je po peti put uspešno resertifikovan prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 za delatnost - međunarodna i unutrašnja špedicija i skladištenje.
  Januara 2010. godine "TRANSPORTSPED" d.o.o. je sertifikovan po HACCP principima za upravljanje zdravstvenom bezbednošću dobara za ljudsku ishranu.
  2015. godine ,,TRANSPORTŠPED" je uspostavio i implementirao Integrisani menadžment sistem. Politika kvaliteta, Zaštite životne sredine i Zaštite zdravlja i bezbednosti na radu preduzeca ,,TRANSPORTŠPED" zasnovana je na uspostavljanju i održavanju tržišno orijentisanog poslovnog sistema, uz stalno poboljšanje integrisanog menadžment sistema i povecanja efektivnosti i efikasnosti kompletnog poslovanja preduzeca.
  Najbolji pokazatelji kvaliteta, efikasnosti i pouzdanosti u pružanju usluga iz domena unutrašnje i međunarodne špedicije, kao i oblasti društveno odgovornog poslovanja, su veliki broj javnih priznanja, povelja, zahvalnica i plaketa, među kojima su najznačajnija:

  • ZLATNI SERTIFIKAT bonitetne izvrsnosti za odlično poslovanje u 2013/2014/2015.godini kojeg dodeljuje Bisnode doo Beograd.
  • Nagrada i priznanje "Stvaratelji za stoljeća" za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi u 2016. godini, koju dodeljuje Međunarodni ekonomski forum PERSPEKTIVE Dubrovnik i PROMO GLOBAL Zagreb,
  • Sertifikat Bonitetne izvrsnosti za 2015. kojeg dodeljuje Bisnode Srbija, najbolji je pokazatelj i potvrda da kompanija TRANSPORTŠPED ispunjava kriterijume Bonitetne izvrsnosti i svrstava se u sam vrh privrednih društava u Srbiji koji su ovlašćeni za upotrebu statusa "A" kao simbola bonitetne izvrsnosti.
  • Nagrada ,,POSLOVNI ČOVEK GODINE"  direktoru Branislavu Baćoviću za ostvarene rezultate u privređivanju u 2014. godini, koju dodeljuje Privredna komora Beograd
  • Regionalna nagrada ,,BIZNIS PARTNER 2011", u oblasti transporta i špedicije,
  • Nacionalna nagrada "OSKAR KVALITETA" za 2009. godinu, u oblasti liderstva i zadovoljstva zaposlenih,
  • Povelja "KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ" za visok kvalitet usluga u 2009. godini,
  • Zahvalnica za učešće u akciji ,,NAJBOLJE IZ SRBIJE 2008", koju dodeljuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i usluga i Privredni Pregled,
  • Nagrada ZLATNI BEOČUG za 2008. godinu, koju dodeljuje Kulturno-prosvetna zajednica Beograda za trajni doprinos kulturi Beograda,
  • Povelja "KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ" za najbolje uslužno preduzeće u 2007. godini,
  • Nagrada ,,Beogradski pobednik 2004" koju dodeljuje Privredna komora Beograda,
  • Nagrada "KIKI", kojom je Direktor izabran za Poslovnog čoveka 2004. godine,
  • ŠPEDITER GODINE i YU BIZNIS PARTNER za 1997,1999, 2000, 2001. i 2002 godinu,
  • Evropska nagrada za kvalitet - New Millennium Award - za 2000. godinu,
  • Povelja za ostvarene rezultate u privređivanju PKJ za 1999. godinu,
  • Nagrada "SUNCE" koju dodeljuje Institut za zaštitu na radu,
  • Dobitnik Nagrade za kreativnost Kluba Privrednih novinara za 1999. godinu,
  • Generalni Direktor je izabran za YU Menadžera 1996. godine.  Više na sajtu: http://www.transportsped.co.rs/
  [/list][/list][/list]

  Ронилац  Nićifor


  Zvezdaš BL