Zasto "jako,jako teska"?
Kameru i obradu ima ko raditi, imamo znalce, potreban ti je voditelj (mozda i medju njima), saradnja sa klubom je odlicna (ispravite me ako gresim), takodje i sa FK. Mislim da ce se pre ljudi odazvati pozivu RSBa nego Fegetliji u onom krs studiju.
Profesionalniju opremu bi mogli isfinansirati odavde sa foruma, a postavljanje na tjubu je dzabe. TO ce novinari ispratiti sigurno, i ukoliko emisija ima kvalitet, moze se razmisljati o zaradi i povezivanju sa TV stanicama (imas princip da lokalnim stanicama das emisiju da popune program i delis zaradu od reklama). Emisija i na tjubu moze zaradjivati od reklama i tako se finansirati, jer ljudi koji to rade trebaju biti placeni za svoj trud (volonterski je lepo, ali dugorocno nije odrzivo), naravno svesni da nece biti previse dobro placeni, i sigurne ne u pocetku.
Za takvu emisiju ti je dovoljno procitati najavu utakmice koja se ionako pise za RSB i pripremiti prateci video materijal, sto Mister i npr, Rudy, rade stalno. Ovo bi samo bila koordinacija njihovih napora i podizanje na neki visi nivo.
Sad da ja ovde ne kenjam

, voleo bih da se jave neki od pomenutih ljudi (Aleksandar, D-Rose, Mister, Rudy....izvinjavam se onima koji rade ovaj posao a nisu pomenuti) i da kazu sta misle o ovome. Nema smisla da ja pricam u njihovo ime, ovo je samo neka ideja za koju mislim da se moze realizovati, ali da je potrebna saglasnost ljudi koji bi posvetili svoje vreme i resurse.