Председник Црвене звезде је Драган Џајић
Он је Џаја. Нисам био за то да се њега опет баца у ватру и доводи у ситуацију да се неко скрива иза њега. И због њега и због клуба. Било је сасвим довољно да буде почасни предсједник и потпредсједник. Гласао сам за њега, грехота би било да и њему и Лукићу дам неважећи глас и доводим их у исту раван.
Небојша Човић - свјетло на крају тунела. Некаква нада да би могло нешто и да буде од нас.
Ивица Тончев и
Славиша Кокеза - владини (Вучићев и Гљивичин) намјесници и гаранти да ће овдје да се ради шта се горе каже. Узмимо да је то и добро, шта ће бити када једног дана влада скикне?! Не патим од предрасуда због нечијих биографија али ни један ни други не уливају повјерење. У најбољем случају очекујем да успјешно одраде прљаве послове због чега су ваљда и стављени ту.
Бранко Радујко - ваљда човјек Газпрома. Туц-муц.
Александар Антић -

без њега ништа. Гарант континуитета у клубу. Политикантско рјешење.
Миодраг Лемајић - пандур из УДБ-е. ОК рјешење ако је ту уваљен за оно због чега се надам (види под Тончев и Кокеза).
Марко Ћулибрк - комбинација политиканства и државне економије која нам даје нешто пара. Ајде де.
Божидар Церовић- ОК.
Зоран Башановић -
Душан Савић - није ми јасно зашто Џаја увијек то ради?! Дај му да тренира нападаче али немој да му дајеш оно за шта није као ономад што је код Џаје глумио СД и примао плату а за шта ако се зна да је Џаја био у клубу све од предсједника до кафе куварице?!
Горан Броћић - Весићев кадар. Врло успјешан ако се успоређује са пријашњим радом маркетинга када маркетинг није ни постојао. Преживио чистку Весићевих кадрова ако је те чистке уопште и било у правом смислу ријечи. Чисто сумњам када видим са колико њежности и разумијевања Шкундрић ламентира о Весићевој управи, само што ме не расплаче.

Миодраг Зечевић - Џајин кадар и ваљда човјек од повјерења. Ако је тако ОК.
Зоран Стојадиновић - да ли то, поред српског Муриња, сада клуб добива и српског Мамиња?! Ако, немамо више ионако много опција. Ако је то цијена да се подигнемо из пепела, нека буде.
Генерално гледајући Џаја је дефакто шеф само Зечевићу, евентуално Човићу (зато што је овај разуман лик) и Дулету Савићу. Сви остали су страначки пијуни чији шеф свакако није Џаја већ врла властела а Џаја је само ту јагода на торти. Колико ће нам то добра донијети видјећемо. Много избора ионако више немамо, дотјерали смо цара до дувара. Први и основни задатак је рушење ФСС-гробарске мафије, демонтирање и увођење поштенијег система такмичења (са плеј-оффом и брисањем бодова као што сам предлагао на теми Регионална лига). Да нам не би било кад ове Мурте сјашу, а зајашу опет Курте, да смо џаба кречили.