• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

20 000 СЕЗОНСКИХ НАШ ЈЕ ЦИЉ!

Започео зли, 01 Јул 2019, 10:04:43

« претходна тема - следећа тема »

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

ЦЗВ


Snoopy

Зна ли се колико је данас продато сезонских карата? Јесам добро сватио, прошле госине смо продали 4200 сезонских?!

Шапчанин

Данас конкетно 362. Укупно до сада 1716.

FicaKG

Trebalo bi da se premaši 5000. Svaki dan oko 350

00 Деки

Тешко овим темпом. 4000 - 4500 до Судуве.
Не верујем да ће дан, два пре меча продавати сезонске због дневних улазница.
Проблем је што је у другој рунди прва на Маракани. И ту ће бити мало времена да се прода још која хиљада.

Ал добро, клуб је одлучио да тако крене касно са продајом и ту не можемо ништа.

Баш ме занима шта би било да сад у ових пар дана нагрне једно десет хиљада људи, како би се изборили.
Ил би само једноставно рекли јебига, немамо времена. Дођи после Судуве, дођи после друге рунде...

Biancorosso

Sledeće nedelje bi trebalo da krene online prodaja, pa će sigurno i brojka samim tim još rasti..


зли

Данас сезонских скоро па као за цео радни дан, иако су се продавале скоро па дупло краће. Свака част свима који су подржали акцију, као и свим запосленима у клубу који су се максимално потрудили да свима који су дошли данас, па и онима после 16, изађу у сусрет. Можда нису сви подигли нову сезонску и чланску данас, али ће их оне чекати у Сервису за чланство већ од почетка следеће недеље.

Акција "20 000 сезонских наш је сан" се наставља и не завршава се данас!

Идемо даље, правимо пресек после Судуве, да видимо да ли већ до прве званичне утакмице на нашем стадиону можемо да премашимо прошлогодишњих 4 200 купљених сезонских!

Цитат1: 00 Деки  06 Јул 2019, 23:07:30
Ал добро, клуб је одлучио да тако крене касно са продајом и ту не можемо ништа.


Није на мени да причам, али ово кашњење и потешкоће у вези са сезонским апсолутно није кривица клуба...

00 Деки

ЦитатНије на мени да причам, али ово кашњење и потешкоће у вези са сезонским апсолутно није кривица клуба...


Па клуб организује продају. Не ти или ја.
21. век је. Мора то све много, много брже.
Мене уопште не фасцинирају ове бројке од 350, 400 продатих за дан. Они, мислим на клуб морају да буду спремни да продају све сезонске до прве утакмице.
А то дал су они чекали неке програме, системе. Имали су целу сезону да то реше, ал зашто кад је боље на стари добри српски начин, све у задњи дан  :travka:.FicaKG

Цитат1: Biancorosso  06 Јул 2019, 23:35:36
Sledeće nedelje bi trebalo da krene online prodaja, pa će sigurno i brojka samim tim još rasti..

Jel 100% ovo? Ako jeste onda odlično, sigurno će dosta povećati prodaju

Проф. др

Нико никад али баш никад, није остао без сезонске или чланске да купи, а да је то стварно хтео.
Само мање кукања, више разумевања и тражења начина да се помогне вољеном клубу, на начин који можеш.

Неша

Није ствар кукања или разумевања. Ствар је да се прави план од 20 'иљада, а овим темпом за то је потребно 50 дана уз дневне рекорде.
Ето ја сам узео првог дана, и иако смо по највећем сунцу чекали скоро два сата, а када смо стигли није било ни 20 особа испред нас, и била је опуштена атмосфера, са којом опаском Пантовићу када је долазио да "обиђе радове". Али то не значи да не треба да се констатује да клуб који толико ради на популаризацији чланства и куповине сезонских карата, на крају подбациo на последњем кораку, тј суштини. Немаш капацитете да продаш довољно производа. А да се разумемо, није нагрнуло 10 хиљада људи у једном дану. Према томе, сви по чланску и сезонску, али и да се клуб потруди да следеће године не буде иста ситуација. Не зато што се плашим да ћу остати без исте, него што је на крају мало срамота за клуб да се иста ситуација понови опет.

зли

Делије Север

ЦитатДелије, Звездаши,

Пре почетка сезоне смо поставили јасан циљ: 20 000 сезонских! У првих пет дана од почетка продаје сезонских карата, у просеку је око 340 навијача вадило своју личну карту у нашој кући, односно нешто преко 1 700 укупно. Прва недеља продаје затворена је у суботу 6. јула акцијом заједничке куповине сезонских свих Звездаша и Делија. Иако је радно време Сервиса за чланство било скоро упола краће него радним данима, навијачи су успели да надмаше дневни просек са 362 купљене сезонске карте! Како незванично сазнајемо, преко 250 сезонских карата је за Северну трибину, од чега је скоро 100 нових! Ово је добар почетни знак да навијачи препознају важност поседовања сезонске, тако да не преостаје ништа друго него да се у истом ритму настави!
До прве званичне утакмице у сезони на домаћем терену остало је још десетак дана, што значи још неких седам дана ефективне продаје сезонских. Много је важно да наш тим започне борбу у европским такмичењима пред пуним трибинама, па хајде да покушамо да већ на првој утакмици имамо више продатих сезонских него целе прошле сезоне! Хајде да бар још 2 500 искрених навијача нашег клуба набави своју сезонску до премијерне утакмице на Маракани, како би свим Звездашима послали јасну поруку: хоћемо да будемо још бољи на трибинама, како би наш тим био још бољи на терену! Дакле, 16. јула желимо да видимо пуну Маракану са бар 4 200 навијача са сезонском картом и то је први мали успех и победа Звездаша и Делија ка остварењу нашег циља: 20 000 сезонских ове сезоне!зли

Цитат1: 00 Деки  07 Јул 2019, 01:00:31
Па клуб организује продају. Не ти или ја.
21. век је. Мора то све много, много брже.
Мене уопште не фасцинирају ове бројке од 350, 400 продатих за дан. Они, мислим на клуб морају да буду спремни да продају све сезонске до прве утакмице.
А то дал су они чекали неке програме, системе. Имали су целу сезону да то реше, ал зашто кад је боље на стари добри српски начин, све у задњи дан  :travka:.


Ја ти опет кажем, а ти ако хоћеш веруј, ако нећеш немој: клуб је урадио све што је било до њих да продаја сезонских крене на време и да имамо одличан тикетинг систем. И опет, није на мени да причам, ал' кад сам већ "појео говно", да поновим исто  :srbinosm: Сад ћу дефинитивно да се зауставим.

mj87

Цитат1: Зли  08 Јул 2019, 23:03:01
Ја ти опет кажем, а ти ако хоћеш веруј, ако нећеш немој: клуб је урадио све што је било до њих да продаја сезонских крене на време и да имамо одличан тикетинг систем. И опет, није на мени да причам, ал' кад сам већ "појео говно", да поновим исто  :srbinosm: Сад ћу дефинитивно да се зауставим.

Ocigledno nije dovoljno uradio jer se ni jedno ni drugo nije desilo.

Vasili Zaitsev

Ево ти знаш боље. Тако је. Браво  :aplauz:

зли

Ајмо да наставимо причу о сезонским картама - иде утакмица против Судуве - и ако наставимо овим темпом са куповином, надмашићемо прошлогодишњи број купљених сезонских карата (4200)!

И полако да почнемо да прихватамо да циљ који су навијачи поставили за ову годину - 20 000 сезонских!

И клуб је лагано кренуо у маркетиншку кампању

https://twitter.com/crvenazvezdafk/status/1147808379944996867

https://twitter.com/crvenazvezdafk/status/1149408621790466048

А надам се да ускоро можемо да очекујемо још неке лепе вести везане за куповину сезонских из клуба.

зли

Продаја сезонских карата и преко интернета


Продаја сезонских улазница нашег клуба за сезону 2019/2020 почела је и преко интернета путем сајта наше партнерске компаније iTicket - www.iticket.rs.

Процедура је једноставна - потребно је креирати налог уношењем личних података и дефинисањем шифре и затим одабрати ставку сезонске улазнице у листи доступних догађаја. Корисници који су већ куповали карте преко интернета се могу улоговати на постојећи профил.

Следећи корак је избор жељене трибине, сектора и места на мапи стадиона - могуће је купити и више улазница уз напомену да свака мора бити персонализована.

Када су све улазнице у корпи следи плаћање - могуће је платити картицама из система Виза, Мастер кард и Ам екс.

Додатни корак имају власници сезонских карата из прошле сезоне - они треба да кликну на линк ,,oбнови сезонску карту" и систем ће им тражити да унесу број сезонске карте од прошле године. Уколико се подаци поклапају, аутоматски ће бити учитано место из прошле сезоне као и цена која важи за обнову сезонских карата.

Важна напомена, имајући у виду предстојећу утакмицу квалификација за Лигу шампиона против литванске Судуве: како су рокови за слање карата поштом прекратки, систем омогућава само опцију ,,print at home" што значи да ће вам на мејл адресу наведену при регистрацији стићи порука са потврдом куповине, а саму сезонску карту моћи ћете да преузмете у просторијама Сервиса за чланство уз ту потврду, лични документ којим се може потврдити идентитет или чланску карту клуба.

У случају да не планирате да долазите на ову утакмицу и желите да вам сезонску карту пошаљемо на наведену адресу, пошаљите мејл на адресу [email protected]. Користимо услуге Пост експреса у Србији и Поште Србије за пошиљке у иностранству. Рокови су обично 1-2 дана у Србији и 10-15 дана за иностранство, али их не можемо гарантовати. Напомињемо да у том случају не сносимо одговорност за евентуална кашњења.

По важећим актима Црвене звезде, само чланови клуба могу бити власници сезонских карата.Куповином сезонске карте путем интернета сматра се да сте потврдили да сте члан клуба. Клуб ће извршити проверу у бази чланства и контактирати вас у случају потребе. Посебно напомињемо да клуб задржава право да не изда и не пошаље купцу сезонску карту док купац не уплати/обнови чланарину. Сезонске карте су персонализоване и подаци о власнику сезонске карте се морају поклапати са подацима из базе чланства клуба. О могућностима учлањења у клуб можете се информисати на сајту чланства ФК Црвена звезда - www.budideozvezde.rs.

Услед радова на реконструкцији западне трибине и изградње сектора ВИП Запад дошло је до промене распореда седишта на тој трибини. Из тог разлога обнова сезонских карата за власнике истих из прошле године за секторе 3, 4 и 5 на овој трибини није могућа путем интернета.

Такође, због прописа УЕФА, за породичне карте потребно је доставити фотографије све деце која ће бити власници сезонских карата. Како је реч о малолетним лицима породичне карте се могу купити само у просторијама сервиса за чланство ФК Црвена звезда.

У случају проблема приликом наплате и за сва питања везана за функционисање сајта iTicket контактирајте техничку подршку мејлом на [email protected].

Све информације о сезонским картама Црвене звезде ће од петка 12. јула бити доступне на посебном сајту - sezonske.budideozvezde.rs.

makaveli13

Цитат1: Зли  12 Јул 2019, 10:11:17
Продаја сезонских карата и преко интернета


Продаја сезонских улазница нашег клуба за сезону 2019/2020 почела је и преко интернета путем сајта наше партнерске компаније iTicket - www.iticket.rs.

Процедура је једноставна - потребно је креирати налог уношењем личних података и дефинисањем шифре и затим одабрати ставку сезонске улазнице у листи доступних догађаја. Корисници који су већ куповали карте преко интернета се могу улоговати на постојећи профил.

Следећи корак је избор жељене трибине, сектора и места на мапи стадиона - могуће је купити и више улазница уз напомену да свака мора бити персонализована.

Када су све улазнице у корпи следи плаћање - могуће је платити картицама из система Виза, Мастер кард и Ам екс.

Додатни корак имају власници сезонских карата из прошле сезоне - они треба да кликну на линк ,,oбнови сезонску карту" и систем ће им тражити да унесу број сезонске карте од прошле године. Уколико се подаци поклапају, аутоматски ће бити учитано место из прошле сезоне као и цена која важи за обнову сезонских карата.

Важна напомена, имајући у виду предстојећу утакмицу квалификација за Лигу шампиона против литванске Судуве: како су рокови за слање карата поштом прекратки, систем омогућава само опцију ,,print at home" што значи да ће вам на мејл адресу наведену при регистрацији стићи порука са потврдом куповине, а саму сезонску карту моћи ћете да преузмете у просторијама Сервиса за чланство уз ту потврду, лични документ којим се може потврдити идентитет или чланску карту клуба.

У случају да не планирате да долазите на ову утакмицу и желите да вам сезонску карту пошаљемо на наведену адресу, пошаљите мејл на адресу [email protected]. Користимо услуге Пост експреса у Србији и Поште Србије за пошиљке у иностранству. Рокови су обично 1-2 дана у Србији и 10-15 дана за иностранство, али их не можемо гарантовати. Напомињемо да у том случају не сносимо одговорност за евентуална кашњења.

По важећим актима Црвене звезде, само чланови клуба могу бити власници сезонских карата.Куповином сезонске карте путем интернета сматра се да сте потврдили да сте члан клуба. Клуб ће извршити проверу у бази чланства и контактирати вас у случају потребе. Посебно напомињемо да клуб задржава право да не изда и не пошаље купцу сезонску карту док купац не уплати/обнови чланарину. Сезонске карте су персонализоване и подаци о власнику сезонске карте се морају поклапати са подацима из базе чланства клуба. О могућностима учлањења у клуб можете се информисати на сајту чланства ФК Црвена звезда - www.budideozvezde.rs.

Услед радова на реконструкцији западне трибине и изградње сектора ВИП Запад дошло је до промене распореда седишта на тој трибини. Из тог разлога обнова сезонских карата за власнике истих из прошле године за секторе 3, 4 и 5 на овој трибини није могућа путем интернета.

Такође, због прописа УЕФА, за породичне карте потребно је доставити фотографије све деце која ће бити власници сезонских карата. Како је реч о малолетним лицима породичне карте се могу купити само у просторијама сервиса за чланство ФК Црвена звезда.

У случају проблема приликом наплате и за сва питања везана за функционисање сајта iTicket контактирајте техничку подршку мејлом на [email protected].

Све информације о сезонским картама Црвене звезде ће од петка 12. јула бити доступне на посебном сајту - sezonske.budideozvezde.rs.
Bravo!!!

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk


Бели94

Da li se sezonske karte mogu kupiti na rate?


Sent from my iPhone using Tapatalk

зли

Посетите сајт за додатне информације.

Sent from my MI 5 using Tapatalk