• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

Зимске припреме 2019.

Започео Ронилац, 04 Јануар 2019, 03:34:43

« претходна тема - следећа тема »

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

rille83

Цитат1: dzonidelija  09 Фебруар 2019, 02:18:03
Mogu  :001_cool:
Ne kritikujem ja njegovu igru nogom samo zbog ove greške daleko od toga. Već zbog toga što često ume da odigra dosta loš pas, jer se ne tako retko dešava da se lopta odbije od njega kada treba nogom da je primi, završnica nogom mu je meh nekad pogodi nekad se spetlja... On je odličan u vazduhu i to je više puta dokazao, ali na zemlji je blago rečeno tanak.

1:20
Pretpostavljam da si na ovu šansu mislio. Šutirao je Simić. Što se tiče Hajdina ja sam više puta napominjao da dečko ima dobar centaršut. Ima bolji centaršut od svih naših bekova, jedino možda mali Terzić ima bolju centaršut.
Ne znam dal se ovo tačno na mene odnosilo, al' ipak ću odgovoriti. Ja se slažem sa tobom da Marin ne treba da se vraća po loptu jer je dosta opasniji kada je blizu gola (danas videsmo), a realno to i nije njegov pos'o. Ja sam samo napisao da on može biti opasan i kada je daleko od gola jer ima odličan pregled igre. Ponovo da kažem ja se s tobom ovde slažem i nadam se da ubuduće neće morati da se vraća do štopera po loptu.
+1
Pavkov je zver u vazduhu i ako budemo dolazili u situaciju da preko ispucavanja iznosimo loptu uvek bi voleo da se on nađe na terenu pre Boaćija.

Ma jok bre,naravno da se nije ceo upis odnosio na tvoj nego sam se dotakao opsirnije malo kad vec pisem.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Nameless


sharlon


Nameless

11 Фебруар 2019, 12:05:42 #423 Last Edit: 11 Фебруар 2019, 19:22:22 by Nameless