Poštovanje prvo svim članovima, ovo je idealna tema za prvi komentar pa ajde da iznesem neko svoje mišljenje.
Gledao sam skoro sve utakmice ove sezone i ono što je moj zaključak u odnosu na prethodne sezone je da smo konačno napravili kontinuitet iskoraka i to je sada primetno.
Imamo u timu par dobrih igrača čak i u okvirima LŠ a pre svega tu mislim na Marina (po meni najboljeg našeg igrača ubedljivo), Borjana i Krstičića. Dodao bih u ovu grupu Ebisilia ali nije u liniji sa ovim što ću posle napisati apropo minutaže pa ću izostaviti njega.
Imamo tim na okupu neko vreme i to daje rezultate, jasno nisam ni očekivao da dobijemo PSG, Liverpul i Napoli u gostima, ali smo pružili fenomenalnu partiju kod kuće protiv sva 3 protivnika što je iznad mojih očekivanja bilo pred početak sezone.
Smatram da bi trebali da se oslobodimo igrača poput Srnića, Simića, Sumaile, Stojiljkovića, Hajdina i Supića jer su jednostavno prevazidjeni što se kvaliteta tiče, hvala nekima od njih pre svega tu mislim na Srnića koji je primer kako jedan igrač treba da se ponaša u Zvezdi ali....
Kafu je meni misterija, takav igrač, takvog pedigrea da ovako bude prosečan iskreno ne razumem kako, ali ako bi pokušao da ga opravdam to bi uradio time što nije prošao pripreme a pritom i nije neku šansu dobio da budemo iskreni kao što ni Meleg je nije dobio a imam visoko mišljenje o njemu jer sam ga gledao u Vojvodini lično bar 7,8 puta. (Ćale mi je navijač Vojvodine pa sam često išao sa njim na neke utakmice da gledamo kad imamo vremena).
Čaušić, Ben i Simić (gore sam ga pomenuo u drugačijem tonu) bi po meni trebali biti prodati. Čaušić je očajan, izuzev trčanja jedna pokretna greška i katastrofa koja ide terenom a ko ga je gledao u Osasuni setiće se da je ovako igrao konstantno, posle ga nisam pratio ali sam bio oštro protiv njegovog dovodjenja kao i Stojiljkovićevog a to ima objašnjenje samo predugo bi bilo da sad detaljišem.
Ben je dostigao svoj maksimum i mislim da nema prostora za napredak a i idealan je trenutak za prodaju, dečko ulazi u 30.godinu ako se ne varam i odlično bi bilo za obe strane da se razilazimo a postoje bolji igrači od njega na tržištu a da su nama dostupni u ovom trenutku.
Šta da kažem za Simića a da nisam već pročitao ovde ne znam iskreno ali moj utisak je da on nije igrač za Zvezdu. Niti ima vanserijsku brzinu, niti ima prodornost Kataija, ali najveća njegova mana je fudbalska inteligencija koju je iskazao više puta od kad je došao, bar sa tribina deluje kao da je pogubljen i da ne može da "vidi" par sekundi unapred.
Pavkov i Boaći su ekstra opcije u napadu a kao neko ko je gledao Pavkova u NS mogu vam reći da je toliko napredovao da je to neverovatno, Milojevićev pečat. Imamo kvalitetne treninge zahvaljujući Kosanoviću i to se vidi. Ono što recimo Grof nije znao da uradi a to je da unapredi igrača, Milojević je unapredio skoro sve igrače.
Što se tiče naše odbrane, takva je kakva je zbog idiotskog pravila FSS o broju stranaca (izvinjavam se na izrazu ako je problem uklonite taj deo), mi bolje igrače domaće nemamo a da su nama dostupni, ovi što ih imamo su dobri igrači za još jednu sezonu ali ako budemo hteli da napravimo iskorak moraćemo da skautiramo neke igrače koji su pre svega brži jer nam je to najveći problem.
Najviše sam za dovodjenje Ivanića i jednog centralnog veznog koji bi doneli taj iskorak u odnosu na sadašnji kvalitet.