Ja kao hejter svega i svačega (osim igrača i struke Zvezde, naravno) mogu da kažem da mi je djevojka presimpatična. Njeno ponašanje je prilagođeno ciljanoj publici, nemojte da zaboravite da se kanal zove Zvezda Kids a vremena su takva da i osmogodišnjaci imaju pristup internetu tako da i oni moraju da budu pokriveni ovim klipovima. Ja sam prvi protiv degenerisanja omladine kroz društvene mreže i treš muziku, prvi sam provodio po 5+ sati dnevno tjerajući loptu napolju, prvi sam se s klubom identifikovao kroz ćaletove i djedove priče, a kasnije kroz Pantelu (kao eto prvi dres koji sam imao) pa onda i kroz ostale igrače redom... Ali vremena su takva kakva su, omladina je takva kakva je i mi možemo ili da plačemo nad tužnom sudbinom ili da se prilagodimo.
Ti klinci su sada u formativnim godinama, daj da ih vežemo i damo im neki osjećaj pripadnosti pa makar i kroz pravljenje pice ove Ćao drugari, da dobijemo navijače Crvene zvezde a ne degenerike koji će da postanu članovi Liverpulovog fan kluba u Srbiji

A posle ćemo da mu mijenjamo svijest ako bude trebalo. Mislim, nije idealno, ali mi izumiremo jbt. Rezultati nikad bolji, a posjeta nikad nakaradnija. Primarni cilj je da se privuku mlađe generacije koje će da se vežu za klub i koji jednog dana mogu da predstavljaju bazu iz koje ćemo crpiti publiku, članove, ultrase, simpatizere i sve ostalo... Sekundardni cilj je da njima mijenjamo svijest kad i ako dodje vrijeme za to, ali za te aktivnosti nemamo vremena pošto je problem brojnosti dogorio do noktiju. Treba privući klince kako - tako, a ja sam ubijeđen da će većina njih na kraju da završi na školskom vičući Maaaarin ili Pavkov dok vode loptu.
Ili sam ja slab na putene crnke. Ako je to onda okači ovu moju priču mačku o rep.