Мало мање аутошовинизма и престаните да будете већи католици од папе.
Alo, Srbine, polako, Srbine medju sljivama...
Zvucis kao ja u Osnovnoj skoli kada za isto s.r.a.n.j.e. sam bio na stubu srama, a ostali vinovnici tog istog s.r.a.n.j.a izuzeti od kazne.
Razgovor sa roditeljima bi tekao ovako:
"Ne voli me nastavnica/razredna/direktorka."),
"Dobro. Razumemo tvoj osecaj za nepravdu. Ali druga deca nas ne zanimaju. Da li si Ti napravio s.r.a.n.j.e?"
"Jesam, ali...".
"Nema 'ali', vec stani iza svog S.R.A.N.j.A.. ili nemoj to radis sledeci put, jer ce vrlo verovatno kazna biti rigoroznija, a isti koji sada nisu sankcionisani - nece ni sledeci put."
Meni je trebalo jednom ovakvo iskustvo u Osnovnoj skoli, pa da naucim da stanem iza svojih postupaka.
Neko je odmah posle mece napisao: Zapresic (mobilni telefon sa Zapada) - Spartak Trnava (plasticna flasa vode) pa to moze samo predani radnik neke obavestajne sluzbe ili potpuni bezmozgas da uradi. Mi imamo petokolonase u nasim redovima koji nece da shvate da cemo najebati svaki put zbog ovih nepromisljenih poteza. I ovo ve biti sve dok se neko licno ne odgovara za svoju odluku.
P.S. Izliv emocija, kazes? Pa onda bi to bio izgovor za svakog navijaca da legitimno uleti na teren