Ne znam šta znači "igrački jači", ako misliš kad bi svi igrali jedan na jedan - jesu jači, ali košarka je timski sport a Budućnost nije odmakla od onog "t", ni tima ni košarke, jedan na jedan pa šta bude. Kad im šut baš krene pobediće, inače nema ništa.
Kako to misliš uhvatili ih na početku na buku i frku a posle nije bilo prilike za povratak? Pa nije Partizan poveo 20 u prvoj četvrtini pa ovi stizali, na poluvremenu je bilo +1 za Partizan, negde sredinom četvrte četvrtine +5 samo, kako nije bilo prilike? Bilo je prilika koliko hoćeš, ali Budućnost nije imala dva smislena napada nego samo rešetaj pa šta bude. Koliko su samo puta obruč promašili u tim suludim ispucavanjima...
Jednostavno, toliko su igracki jaci da bi u 20utakmica ovakav partizan dobili 19x.
Hjuston je toliko igracki jaci npr od nas, da mozemo odigrati 500 timskih akcija i nikad ih ne bismo pobedili.
Mi smo na frku i buku dobijali u EL desetine utakmica. Povedes 10+razlike u 5om minutu. Teze je mnogo dobiti 11 razlike za preostalih 35 min nego 1.
Na istu buku i frku su grobari poveli. Da se Bitadze nije povredio mislim da bi drugaciji ishod bio. Ds ne pricam da je buducnost sutirala 4/23 za 3 poena, a verujem da si svestan koliko dominantan centar utice na uspesnost suta za 3.
A koliko je byducnost jaca od partizana govore realno i pobede u poslednjih mesec i po dana u EL. Nisam siguran da bi grobari sa ovom ekipom dobili jedan mec.
Dakle, da prevedem, partizan je poveo na pocetku meca zahvaljujuci velikoj energiji i velikoj borbenosti svojih igraca, povremeno potpomignut sudijskim odlukama. Na frku i buku.