• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

14 коло ЈСЛ: Црвена звезда - ОФК Београд, субота 29. новембар 18:00.

Започео Љуба, 28 Новембар 2014, 06:14:39

« претходна тема - следећа тема »

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

Најбољи играч против ОФК Београда био је:

Рајковић
38 (9.9%)
Павићевић
3 (0.8%)
Јовановић
8 (2.1%)
Лазић
7 (1.8%)
Антић
43 (11.3%)
Грујић
42 (11%)
Лазовић
13 (3.4%)
Ристић
108 (28.3%)
Катаи
7 (1.8%)
Печник
93 (24.3%)
Гаврић
2 (0.5%)
Деспотовић
15 (3.9%)
Босанчић
3 (0.8%)

Укупно гласова: 382

Љуба

14. коло ЈСЛ


И НА НЕБУ ТОМ НА КОЈЕ ИДЕМ ЈА
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - ОФК БЕОГРАД


Субота, 29.11.2014. 18:00, Стадион ''Црвене звезде'', Љутице Богдана 1а.Последњи пут када су Романтичари гостовали на Маракани оверавали смо титулу. Овога пута нисмо на челу табеле, заостајемо 6 бодова и имамо велики проблем са постизањем голова. Никада у ближој историји нисмо били неефикасни као сада. Свега 15 голова на 13 утакмица је неприхватљив салдо за Црвену звезду.

Да ли ће ово бити та утакмица када ће нападачи прорадити, да ли ће баш ОКФ Београд платити цех за све претходне промашаје?

Остаје да се види за коју опцију у нападу ће се тренер Лалатовић одлучити јер се ни један од 3 шпица не може похвалити бројем постигнутих голова, поготово Ђорђе Ракић који је одиграо највише минута а и много је искуснији од саиграча из напада. Лука Јовић се придружио листи играча који су завршили полусезону због повреде. Савићевић, Петковић и Аврамовски су од раније ван строја због болести и повреда, док су Планић и Мијаиловић суспендовани због картона. Највероватније ћемо коначно имати прилику да видимо талентованог Вукашина Јовановића на месту штопера од почетка утакмице.

На нама навијачима је да дођемо у што већем броју јер ми немамо права на кикс, ми не смемо да имамо слаб дан јер смо ми једини увек на нивоу величине клуба за који навијамо.СИЈА МОЈА ЗВЕЗДА ЦРВЕНА

ticket

Poslednja utakmica na Mari ove godine i u narednih tri meseca.

Dovoljno za dolazak? Moralo bi biti.

Kumanovac

Не дозволите да антипатија према одређеним играчима и функционерима победи симпатију према Ристићу, Рајковићу, Јовановићу, Грујићу, Јовићу.

Неће играти Планић и Мијаиловић и томе се веома радујем. Јовановић и Антић ће бити бржи, спретнији и генерално очекујем нашу течнију и бољу игру, поготово што је ОФК тим који гаји пас игру и који нам неће правити проблеме снагаторством. Код њих је најслабија карика штопер Савић и треба се притискати.
Ако истрчимо ово како треба (а верујем да ће бити тако) требало би добити.

Бакаја

Надам се да је и последња утакмица на Мари за неке од играча. Чврсто верујем да ће Рајковић остати на 4 примљена гола до краја сезоне, надам се само да ћемо у нападу повећати салдо за барем два, па макар и крајње случајно, јер не знам како другачије можемо.

k750i


LaHaine

Даћемо 3-4 гола уз неких 15-20к људи.
Север ће мало јаче да одради ову утакмицу, ако то ураде исток и запад, а има услова за то, можда буде и која хиљада преко 20 ...
Све у свему, добијамо ово сигурно ...


Posejdon

Jović je zavrsio polusezonu, utoliko podrška mora da bude jos veća! Svi na stadion,  pa  da za prolece se juri sto manja prednost, zna se čije je prolece!

dragisaaa

Izgleda Ni Rakic ni Jovic ne igraju.
Samo Despot?

Велики Делија


stefcerak


dragisaaa


ЧикаНикола

Надам се саставу Рајковић - Павићевић - Јовановић - Лазић - Антић - Ковачевић - Ристић - Босанчић - Катаи - Печник - Деспотовић.
Сигурно да Деспотовић неби требало да буде прва опција, али изгледа да су и Јовић и Ракић повријеђени. Као што написах, волио бих да Катаи заигра од почетка умјесто Лазовића, који је баш блијед ове сезоне. Надам се Јовановићу и Антићу у одбрани, исто тако надам се и да ће прилику добити и Грујић.
Волио бих да буде бар 15 хиљада људи, и да добијемо па макар било и 1-0.
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА!


Љуба

Обзиром да је Лука повређен а другог шпица немамо јер су Ракић и Деспотовић ефикасни као наше правосуђе, ја бих ставио Нејца у шпиц, Лазу и Рилета на крила а Боскета и Катаија у средину иза њих.

DubRe


miodrag

I ja mislim da je u ovoj situaciji najbolje za ekipu da igra u špicu Nejc Pečnik,što se tiče ove utakmice znam da zvuči čudno ali očekujem da bude golova (kladioničarski 4plus ).

Rastk0


Bik Koji Sedi

Цитат1: k750i  28 Новембар 2014, 11:02:22
И у управи су приметили нагли пад гледаности.

http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/9431/Karte+za+OFK%2C+%C4%91aci+i+studenti+besplatno.htmlBio je red da to urade.
I ne treba da se zaustave samo na ovoj utakmici.
Citav jug zvrji prazan i obicno je zatvoren.
Deca, penzioneri, zene sve to treba usmeriti na tu tribinu.

Косјерац

Кад повучем паралелу између кошарке и фудбала , на основу рада, на основу резултата дође ми да фудбал престанем да пратим.

Али увек постоји али, Звезда игра, каква год екипа, млади су, заслужују подршку.
Мора се радити на играчком кадру, да се извуку још ове две утакмице, па зима и промене.

Волео бих Вукашина, Антића у игри.

Напред Звездо!

Љуба

Рајковић
Павићевић  Јовановић  Лазић  Антић
           Грујић
Босанчић   Катаи     
Лазовић Печник    Ристић
nedst

Prava na gresku vise nemamo. Sve kredite smo potrosili.Ukoliko hocemo da zadrzimo bar neke sanse za prolece da jurimo titulu moramo sutra dobiti utakmicu. Vise nema nikakvih izgovora ni opravdanja samo pobeda nam igra.