• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

37. коло СЛ: Црвена звезда - Напредак 3:0

Започео Фити, 15 Мај 2019, 23:13:23

« претходна тема - следећа тема »

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

Најбољи играч против Напретка био је:

Поповић
1 (0.4%)
Гајић
2 (0.8%)
Савић
1 (0.4%)
Бабић
0 (0%)
Гобељић
0 (0%)
Чаушић
2 (0.8%)
Милијаш
81 (31.5%)
Вулић
11 (4.3%)
Јовељић
80 (31.1%)
Јирка
43 (16.7%)
Вукановић
0 (0%)
Јевтовић
32 (12.5%)
Симић
0 (0%)
Ебисилио
4 (1.6%)

Укупно гласова: 257

Север

Дошло је до тога да морамо да зовемо људе на пославу титуле и 30 година групе. Јебига, СВИ НА СТАДИОН!

Стомугромова

Цитат1: Север  16 Мај 2019, 12:53:08
Дошло је до тога да морамо да зовемо људе на пославу титуле и 30 година групе. Јебига, СВИ НА СТАДИОН!


Слушај, својевремено смо веровали да нам форуми неће требати уопште и да ће свако сам знати када и где треба да буде када игра Звезда. Пошто је ствар таква каква јесте, немој да се много ишчуђавате, него да се сви окренемо заједничком задтку - а то је пун стадион! На сваком кораку да се прича, пише, анимира..овај последњи корак МОРА бити прави!

DenaraFCRS

Ићи ћу до Маре данас да узмем карте да се нађу људима из унутрашњости и РС и ЦГ, па нека ми се јави коме требају. Имам сезонску па ћу 3 или 4 моћи да дам.

jack

Ајмо лагано, још три дана до спектакла који Делије припремају а о коме ће се причати годинама испред нас..
Поведите другаре који су ишли а више не иду, поведите децу, поведите свакога ко је икад био део овога што славимо у недељу!

Сетите се клуба пред гашењем, сетите се празног стадиона и копа испод крова... Много ће нам свима овај успех лећи и много је онда тежи!

ГОДИНЕ САМ МНОГЕ СА ТОБОМ ПРОВЕО!!!

FicaKG

Цитат1: Uvekuzzvezdu  16 Мај 2019, 11:28:39
Biće preko 30 000 sigurno ako ne bude kiše...

30000 je smešna cifra, samo se nadam da će biti lepo vreme, bude preko 40 hiljada sigurno ako bude lepo vreme. Ako bude kiša možda oko 30

Prošle godine je bila slaba brojka na proslavi, ove godine mora dosta više. Da ponovimo Zvezda - OFK od pre 5 godina

Romajjagodina navija za zvezdu

Glupost sto se finale kupa igra na kraju sezone..
Steta zbog toga, bilo bi lepo kad bi izneli oba trofeja pred publikom i pozdravili duplu krunu..

dzonidelija

Dubrovačka 35 (Dorćol).

MTS deli karte pa ko ne može na Maru može ovde da pokupi ulaznice ako mu je bliže. Ja danas bio i uzeo karte za ortaka i mene. Samo obavezno proverite radno vreme i ako imate nekih nedoumica javite im se preko instagrama.

Делија сениор

Цитат1: dzonidelija  16 Мај 2019, 15:06:15
Dubrovačka 35 (Dorćol).

MTS deli karte pa ko ne može na Maru može ovde da pokupi ulaznice ako mu je bliže. Ja danas bio i uzeo karte za ortaka i mene. Samo obavezno proverite radno vreme i ako imate nekih nedoumica javite im se preko instagrama.


Колико карти може да узме једна особа?
четири, сад прочитах.

Κορνίλοφ

Пун стадион са бесплатним улазом је само илузија, какав прави корак.

Стомугромова

Цитат1: Κορνίλοφ  16 Мај 2019, 16:09:06
Пун стадион са бесплатним улазом је само илузија, какав прави корак.


Е, ајде немој ни паметни да се правите више и увек када не треба! Доста мудровања и истеривања нечега два дана пред утакмицу, а читаве сезоне мање навијача на стадиону него уписа на теми "прелазни рок". Ајде трунка неког навијачког осећаја да се покаже. Најбоље би било да се избламирамо и у недељу и да не напунимо стадион до последњег места! А зна се колико је битно и који су разлози за спектакл! Зајебите те приче. СВАКИ ЧОВЕК ЈЕ БИТАН! Сви по карте и да буде КРЦАТО!

Κορνίλοφ

Не него ћу да ћутим и да се правим луд на "спектакл"  са људима који неће ничега да се одрекну због Звезде, а ја од 57 утакмица ове године пропустио округло седам, гребао рукама и ногама за то!! Боље живети у фантазмагорији пуног стадиона док се пребројавамо на неким небулозним стварима, а знаш ти добро и којим!


00 Деки

ЦитатПреузимање бесплатних улазница на благајнама Маракане почело је у среду и већ првог дана је подељено чак 10.000 карата за црвено-бели шампионски спектакл на нашем стадиону.

Огромно интересовање влада и у четвртак када је велики број звездаша дошао да преузме своје улазнице за прославу 30. титуле, која ће у недељу почети већ од 18 часова, сат времена уочи дуела са Напретком.

Стомугромова

Цитат1: Κορνίλοφ  16 Мај 2019, 16:32:23
Не него ћу да ћутим и да се правим луд на "спектакл"  са људима који неће ничега да се одрекну због Звезде, а ја од 57 ове године пропустио округло седам, гребао рукама и ногама за то!! Боље живети у фантазмагорији пуног стадиона док се пребројавамо на неким небулозним стварима, а знаш ти добро и којим!


Па утолико горе што си толико година давао од себе и гребао, а опет пишеш такве ствари! По теби је решење да нас 10-15.000 дође и избламира се на утакмици о којој би требало да се прича и годинама након ње?! Не разумем?! Драже би ти било да не буде пун стадион? Ово није било каква утакмица, ово је ПЕЧАТ на хиљаде и хиљаде навијачких и спортских каријера, овде се подвлачи линија и поставља се темељ за будућност и времена после нас! Ко то не разуме и третира ово као утакмицу регуралног дела првенства, у сред сезоне, онда је нешто озбиљно прекопчао у својој глави. Није ни време, ни место да се прича о "илузијама", већ је тренутак да се извуче МАКСИМУМ МАКСИМУМА!


Κορνίλοφ

 Да, боље је 15 хиљда са плаћеним картама, него 40 са бесплатним улазом, јер то није никакво бламирање него реално стање ствари. Да, боље је да нас дође толико и да славим са људима за које знам ко су и шта су, са којима сам прошао сито и решето, у кругу породице него са некима које видим тад, па следећи пут опет на бесплатном улазу! Кад им и то досади, хоћемо и по сендвич да им купимо??

FicaKG

E ako bi nas 15 hiljada došlo na proslavu titule onda da ga ebeš.. Protiv Zemuna i Vojvodine se plaćala karta pa je bilo 20+ hiljada. Siguran sam da bi i u nedelju bilo bar 35 hiljada da su standardne cene 300,400,500.

micicdzokersklupe

Славимо двије титуле, јубилеј групе и изнад свега игра Звезда..шта је више потребно да стадион буде пун? Ако  50 000 звездаша прије може да окупи мржња према Бокану и милогорцима, него овакав спектакл боље да одма стављамо катанац и распуштамо се.
Ако би загрмјело "Остани Милоје остани Милоје без тебе..." или "Јовеља остани" из 50 000 грла можда би и услједила реакција какву сви желимо, ако ништа друго нормалније је и љепше такве ствари рећи на стадиону него преко тастатуре..ИДЕМО ДЕЛИЈЕ СВИ НА СТАДИОН!!!


Red

Bilo bi lepo da jedini naš preostali igrač iz 1946. uzme pehar i ispriča po koju reč kako su padali golovi. Koliko se seća.
Kosta Tomašević dao 39 gola, ako sam dobro čuo...