• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

37. коло СЛ: Црвена звезда - Напредак 3:0

Започео Фити, Мај 15, 2019, 11:13 поподне

« претходна тема - следећа тема »

Слуцки

Колико год људи дошло, а надам се да ће бити пун стадион, треба искористити прилику да се нађе начин и приђе људима који не долазе редовно. Више то не треба да буду пароле и анкете клуба, већ нека акција озбиљна и јака, акција која ће да повеже све Звездаше да се врате кући, на стадион.
Надам се да таква акција може да се реализује кроз промоцију чланства па да од лета имамо 25 хиљада чланова.

Очекујем спектакл до сад невиђен јер Звезда има најбоље навијаче који знају да направе спектакл. То више није нека титула, то је 30. титула и 30 година најбоље групе на свету, доследне, упорне, верне. Толико је најављивана ова утакмица, ишло се из кола у коло, из спектакл у спектакл, фалили су људи зато очекујем у недељу да стадион пукне!
[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=YCUiSPas9xo[/spoiler]

Београдска деца су тамо где је Звезда.

Постани члан клуба, БУДИ ДЕО ЗВЕЗДЕ!

NNLice

Очекујем паролу (а и више) за модерну легенду нашег клуба Ненада Милијаша. Против Черномореца сам псовао људе око себе кад је кренуло оно скандирање "Милијаш напоље". Не знам да ли су навијачи Црвене Звезде икад били толико дрски да тако јавно прозивају једног играча ма какав он био, а било је кроз историју много, много горих који су дали клубу далеко, далеко мање. Некако се тих дана у јавности припремао терен за тако нешто и навијачи су попушили ту причу, као што су неколико година касније попушили још једну причу. Звиждање на утакмицама је увек било прихватљиво и разумљиво, али баш сам се осећао одвратно тад јер ми је Милијаш због смисла за фудбал увек био један од омиљенијих играча у тим тмурним годинама. Не кажем, јесте то прозивање дало резултате, већ следећи меч који је играо било је ту уклизавања, више залагања, итд, али сам био стварно затечен. Због свега тога, човек заслужује да му се посвети један део навијања.

Nervozni postar

Цитат: sharlon  Мај 15, 2019, 11:26 поподне
Много времена ће проћи да се поново поклопи исти број титула и година групе. Утакмица која ће се препричавати деценијама касније. СВИ на стадион!  :prvak:


Kućo, vidimo se za deset godina  :prvak: :prvak:
Стадион пун, у диму све и заставе се вијоре, бубњева звук одјекује, СЕВЕР У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ...

Uvekuzzvezdu

Biće preko 30 000 sigurno ako ne bude kiše... samo jedno nebi volio ,da kao prošle godine 30% ljudi ode poslije prvog poluvremena..da mi je neko rekao 2012-13 god da ćemo zadnjih 6 godina imati 4 tj 5 titula nebi mu vjerovao...čak sam se pitao dali ću dočekati treću zvjezdicu... sada se nadam da ću doživjeti i četvrtu... neka nam je sretno Cigani !!!

stanarevic

Зна ли неко да ли постоји опција електронског преузимања карата? Немамо сезонске, а ове бесплатне морају да се преузму пре уласка - верујем да ће у недељу и без тога бити гужва...

Север

Дошло је до тога да морамо да зовемо људе на пославу титуле и 30 година групе. Јебига, СВИ НА СТАДИОН!


Стомугромова

Цитат: Север  Мај 16, 2019, 12:53 поподне
Дошло је до тога да морамо да зовемо људе на пославу титуле и 30 година групе. Јебига, СВИ НА СТАДИОН!


Слушај, својевремено смо веровали да нам форуми неће требати уопште и да ће свако сам знати када и где треба да буде када игра Звезда. Пошто је ствар таква каква јесте, немој да се много ишчуђавате, него да се сви окренемо заједничком задтку - а то је пун стадион! На сваком кораку да се прича, пише, анимира..овај последњи корак МОРА бити прави!

DenaraFCRS

Ићи ћу до Маре данас да узмем карте да се нађу људима из унутрашњости и РС и ЦГ, па нека ми се јави коме требају. Имам сезонску па ћу 3 или 4 моћи да дам.
Ја живим само за тебе, јер ти си мени све...

jack

Ајмо лагано, још три дана до спектакла који Делије припремају а о коме ће се причати годинама испред нас..
Поведите другаре који су ишли а више не иду, поведите децу, поведите свакога ко је икад био део овога што славимо у недељу!

Сетите се клуба пред гашењем, сетите се празног стадиона и копа испод крова... Много ће нам свима овај успех лећи и много је онда тежи!

ГОДИНЕ САМ МНОГЕ СА ТОБОМ ПРОВЕО!!!

FicaKG

Цитат: Uvekuzzvezdu  Мај 16, 2019, 11:28 пре подне
Biće preko 30 000 sigurno ako ne bude kiše...

30000 je smešna cifra, samo se nadam da će biti lepo vreme, bude preko 40 hiljada sigurno ako bude lepo vreme. Ako bude kiša možda oko 30

Prošle godine je bila slaba brojka na proslavi, ove godine mora dosta više. Da ponovimo Zvezda - OFK od pre 5 godina

Romaj


jagodina navija za zvezdu

Glupost sto se finale kupa igra na kraju sezone..
Steta zbog toga, bilo bi lepo kad bi izneli oba trofeja pred publikom i pozdravili duplu krunu..

dzonidelija

Dubrovačka 35 (Dorćol).

MTS deli karte pa ko ne može na Maru može ovde da pokupi ulaznice ako mu je bliže. Ja danas bio i uzeo karte za ortaka i mene. Samo obavezno proverite radno vreme i ako imate nekih nedoumica javite im se preko instagrama.
Цитат: psychokiller  Јун 07, 2019, 09:36 поподне
Информер држава. Информер репрезентација.

Цитат: Drug Član 85  Јун 17, 2019, 07:12 поподне
Za dobrobit mentalnog zdravlja nacije treba raspustiti sve reprezentativne selekcije u fudbalu. Ovo što mi igramo trenutno je u rangu pribaltičkih država.

Делија сениор

Цитат: dzonidelija  Мај 16, 2019, 03:06 поподне
Dubrovačka 35 (Dorćol).

MTS deli karte pa ko ne može na Maru može ovde da pokupi ulaznice ako mu je bliže. Ja danas bio i uzeo karte za ortaka i mene. Samo obavezno proverite radno vreme i ako imate nekih nedoumica javite im se preko instagrama.


Колико карти може да узме једна особа?
четири, сад прочитах.

Κορνίλοφ

Пун стадион са бесплатним улазом је само илузија, какав прави корак.